1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 problem z aktualizacja:(

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Chuck, Czerwiec 9, 2010.

  1. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam! Dzisiaj odpalam bc2 i wchodze na multi i wyskakuje mi komunikat ze jest dostepna aktualizacja( VIP Map Pack 3) no to daje aktualizuj no i niby cos tam trybi i jak chce dac pobierz to wyskakuje taki bląd: "Nie mozna pobrać tego elementu.Wystąpił problem z rodzajem pobierania" co teraz zrobic?? Moze u Was sie tez tak dzialo ? Pomóżcie :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    nikt nie wie?
     
  4. Qsh

    Qsh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    Wchodziłeś na multi podczas pobierania?
     
  5. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    tak, ale inaczej nie wyswietla mi sie ze jest dostepna aktualizacja, jedynie jak wejde na muliti:/


    a jak wchdze do sklepu i wchodze na map pack 3 to pisze ze ten element jest juz dostepny
     
  6. kimek

    kimek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Data wydania rozszerzenia pozostaje nieznana, ale możemy spokojnie założyć, że stanie się to jeszcze w tym miesiącu.
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ale w sklepie pisze mi,ze juz jest 3 map pack od 9.6.2010 i ze juz jest do wykorzystania
     
  8. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wie ktoś co daje ten darmowy update któru waży 280 mb?
     
  9. Borubar

    Borubar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja grając medykiem dostaję teraz więcej punktów. Zauważyłem też drobne zmiany w grafice.
     
  10. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeśli chodzi o tą dużą aktualizacje, to automatycznie z nią pobiera się map pack 3, więc nie dziw się że pojawia się komunikat że element pobrany. Co do samej aktualizacji, zmieniono nieco grafike, zmieniono system punktacji (np. za zniszczenie przekaźnika 250pkt a nie 100 jak wcześniej itp) oraz co najważniejsze dla osób ze statusem Veterana którzy odbokowali karabin M1 GARAND. Aktualizacja ta naprawia system naliczania zabitych osób z broni M1 GARAND oraz karabinu THOMPSON.

    Jeśli ktoś ma problem z pobraniem tego elementu poprzez menu gry, polecam wyjśc z gry, wejść Game Marketplace, Games ADD-ONS i tam wybrać dodatek Multiplayer Pack (czy jakoś tak) do Bad Company 2, poczekać aż się pobierze, zrestartować konsolę i uruchomić grę.
     
  11. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    juz chyba wiem dlaczego nie moge tego sciagnac, bo nie mam glold'a :/ bo gram na kodach 48h, a mozna by bylo zalozyc nowe konto ( bo mam jeszcze jedno z darmowym 1 miesiacem) i na nim sciagnac ta aktualizacje i wlasnie nie wiem czy ta aktualizacja jest przypisana do danego konta czy bede mogl z niej korzystac na drugim kacie na ktorym mam osiagniecia?
     
  12. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pobrałem tą prawie 300 megową aktualizacje i zauważyłem że bardzo zmniejszyła ona osiągi broni szturmowych. Jak będe grał w multi z graczami którzy nie pobrali tego updateu to będe miał jak by nie patrzeć mniejsze szanse gdyż bronie przed aktualizacją były potężniejsze. To jest nie sprawiedliwe. Czy może będe grał tylko z ludzmi którzy to pobrali? Ktoś może mi to wyjaśnić?
     
  13. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nieda sie tak wywali tych bez patcha
     
Wczytywanie...

Poleć forum