1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield bad company 2 problem z multi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Masanohashi, Marzec 13, 2010.

  1. Masanohashi

    Masanohashi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Puck
    A mianowicie. Dziś dostałem Battlefielda . Wszystko niby ok . Tylko sęk w tym że jak chcę pograć na multi to biorę szybka gra , dołącz do gry i na tym się kończy . Xbox live i połączenie internetowe w pełni sprawne . Nie wiem o co w tym chodzi . Spotkał się ktoś z tym samym problemem . ? Niby trwa wyszukiwanie lecz to wszystko .

    Pozdrawiam .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
  4. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam dzis sprawdzalem z rana i to samo mam co wyzej i dodatkowo sprawdzam w ustawieniach konsoli test na polaczenei neta z usluga xboxlive
    i tak neta sprawdza i ok----> polaczenie konsolki z pc ok -----> usluga xbl (!) i tu wykrzyknij niby mam usluge xbox liv dziala wszsytko o k net na konsoli jest ale czemu taki komunikat wyskoczyl ? mam router dl link dls 504g czy mogłby mi ktos podac adres stronki do konfiguracji routera ?/
     
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak nie mailem byc moze dlatego ze nie trafiłem na ta godzine ale za to mam inne bledy:/

    1. 1-wszy bład: polaczenie xbox live sprawne oplacone, lacze internetowe 10mb/5mb, komputer wylaczony... a tu nagle pojawia sie komunikat tak jakby odlaczono mnie od uslugi xbox live tak jakby ktos wyciagnol mi wtyczke z konsoli... restart konsoli pomogl bynajmniej tak mi sie wydaje... ale od czego cos takiego??

    2. 2-gi blad gdy jestem z kims w grupie i rozmawiamy dolaczamy razem do gry to gramy jakies 10-15minut i po chwili pojawia mi sie menu glowne gry tak jakby mnie automatycznie wywalilo z gry... i tak potrafi pare razy w jednej rundzie... i z grupy tez potrafi mnie lub mojego znajomego wywalic...
     
  6. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    też tak miałem. Wejdź w ustawienia routera, włącz UPnP i odblokuj wszystkie porty. No i jak masz wewnętrzne IP to najlepiej jakbyś zadzwonił do dostawcy netu i powiedział żeby zmienił na zewnętrzny. U mnie pomogło.
     
  7. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mam wlaczone UPnP i odblokowane porty od 1 do 60000 dla IP xboxa, a IP mam stale, a i wczesniej tak sie nigdy nie dzialo tylko na tej grze
     
  8. COREONE

    COREONE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podepnę się gdyż tez mam problem z mulit, mianowicie chodzi o to ze gdy dołączam do gry nic się nie dzieje łączy normalnie rozpoczyna się ładowanie gry i jak już powinno się zakończyć to wychodzi mi do interfejsu konsoli, miał ktoś podobny przypadek ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum