1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield bad company 2 - problem z multi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez COREONE, Grudzień 4, 2010.

  1. COREONE

    COREONE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Battlefield bad company 2 - problem z multi, nie znajduje gier

    witam, mam taki problem ze od ok 2,3 dni nie moge sobie zagrac w bbc2 na multi po wyszukiwaniu gry pisze ze nic nie znalazło i tak za każdym razem, moze to przez serwery EA ? mial ktos podobnie ? czym to moze byc spowodowane i ewentualnie jak ten problem rozwiazac ? ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. COREONE

    COREONE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    up, nikogo oprócz mnie nie dopadła taka dolegliwość ?
     
  4. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    ja też tak miałem ale jak dawałem szybka gra to wyskoczyła mi informacja czy chce sciągnąc bc2 vietnam czy cos takiego
    pobralem i i chodzi
     
  5. eSKaeN

    eSKaeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lębork
    Aktualizacje masz ściągnięte?
     
  6. COREONE

    COREONE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Faktycznie jest tam jakaś aktualizacja darmowa o wadze 1,6 GB, tyle ze mam arcade i chwilowo nie sprawdzę z powodu braku miejsca
     
Wczytywanie...

Poleć forum