1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield: Bad Company 2. Problem z multiplayer.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dafru, Październik 3, 2014.

  1. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam, mam problem z multi do BF:BC2 otóż gdy gadałem ze znajomym mówił mi że jak włączał multiplayer to gra sama narzuciła mu pobranie jakiegoś update'a. Niestety ja mam taki problem że mnie gra nie zaproponowała pobrania nic, co uniemożliwia mi wyszukanie gry multi, ze znajomymi też nie mogę grać bo ich wrzuca do meczu a mnie wyrzuca do menu. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Nie ma tego update'a w sklepie z gry, w dodatkach gry w markecie, nigdzie. Byłbym bardzo wdzięczny. PS. Ta aktualizacja nazywa się bodajże "BF:BC2 Vietnam update"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FLEX Jastrzebie

    FLEX Jastrzebie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    150
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam podobny problem... :( tez nie narzucilo mi żadnego Update :/ i ciągle pisze "nie odnaleziono gry, sprobuj ponowni". Pomoże ktoś?
     
  5. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A sprawdźcie czy macie w ustawieniach konsoli włączone automatyczne pobieranie aktualizacji: System -> Ustawienia konsoli -> Automatyczne pobieranie. Mi od razu na dzień dobry przy chęci zagrania na mp wyskoczyło okienko z pytaniem czy chcę zaktualizować :)
     
  6. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Włączyłem tak ja napisałaś ale nadal nic... :/
     
  7. FLEX Jastrzebie

    FLEX Jastrzebie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    150
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pomyslcie troche gra ma juz w sobie wszystkie patche wiec wam nic nie wyskoczy. Dafru ciebe ewidentnie wyrzuca bo nie masz wykupionego DLC Vietnam i dlatego z kumplami nie pograsz
     
  8. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Właśnie o to chodzi że jest aktualizacja do multi, tylko problem w tym że mi się nie uruchomiła po wejściu w multi. Zresztą jak patrze po forach to nie jestem jedyną osobą która ma ten problem, spróbuję pobrać grę jeszcze raz i uruchomić ją z automatycznym pobieraniem aktualizacji, później edytuje posta i powiem czy to pomogło.
     
  9. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tez dzisaj pobiorę od nowa i zobacze. A tak wgl to przed chwila próbowałem wejść w tryb wieloosobowy i wyskakuje ze nie mozna sie polaczyc z EA...
     
  10. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Też mam taki sam problem z multi :(
     
  11. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Tak jak myślałem, pobranie gry od nowa nic nie dało, próbowałem pół godziny wyszukiwać DM Drużynowy, Podbój itp. nic nie wyszukuje, pobrałem VIP Code ale o aktualizacji ta tępa gra nawet nie wspomniała. Nie ma różnicy czy automatyczne pobieranie aktualizacji jest włączone, sprawdzałem...
     
  12. bob93329

    bob93329 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  13. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mi po ponownym pobraniu gry tejże nie dziala multi ;((

    Gralem przez 15 minut dzis na Multi po czym wyrzucili mnie i rozlaczylo z Xbl.

    Chyba znalazlem odpowiedz na pytanie czemu nie dziala multi. Po po sprawdzeniu stanu uslug Xbox Live dowiedzialem sie tworzenie gry moze nie dzialac prawidlowo.



    http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status
     
Wczytywanie...

Poleć forum