1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield bad company 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiezak, Kwiecień 28, 2013.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam.mam pewien problem,otóz od roku gram w bf bc 2 multi i miałem zakupiony vip pass. Dzisiaj wchodze na xa ,właczam gre i jest napisane zebym kupił vip pass ,bo nie mam dostepu do tych dodatkowych mapek.A miałem vip pass razem z gra i grałem cały czas,a teraz nie moge. Jak wpisuje jeszcze raz ten vip pass co miałem,to jest napisane,ze jest zuzyty,o co biega? czy moge sie gdzies z tym zgłosic i dadza mi nowy vip pass?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie miałeś go tylko na rok
     
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hahahahahha -,- vip pass jest na zawsze.
     
  5. Bazzi12

    Bazzi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Chrzanów
    Jak jeszcze grałem w tą grę miałem podobny problem. Zmieniłeś lokalizacje? Mi wystąpił taki błąd jak zmieniłem na japonie. Dałem ponownie na Polska i wszystko było już ok
     
  6. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    Jak tam kolega wcześniej pisał. Wina lokalizacji.
    Kumpel tak miał gdy wyjechał do Niemiec z konsolką i tam zmienił lokalizację na Niemcy. Za chiny nie mogliśmy się skapnąć o co chodzi.
    Potem wujek miał podobnie ale ze zdrapką. Bo kupił w Anglii jak i konsole zdrapkę też a lokalizację dał PL . Wydaje się ze to nie przeszkadza ale dopiero wtedy zadziałała gdy zmienił lokalizację na ANG
     
Wczytywanie...

Poleć forum