1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Chuck, Czerwiec 18, 2010.

  1. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam! Gram w bf juz od dluzszego czasu ( multi) i od wczoraj mam pewien problem, a mianowicie mam lagi a nigdy nie mialem i gdy moja druzyna wygrywa to pisze ze przegralismy :/. Moze tez tak macie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    Spróbuj skonfigurować siec może to coś pomoże , a jak grasz na necie to ktoś w tym czasie korzysta z internetu ? ściąga cooś?
     
  4. Termos

    Termos Guest

    mi przydażyło się to wczoraj. Wprawdzie bez lagów, ale pisało że drużyna przegrała, gdy tak naprawdę wygralismy. Myślę, że to błedy na ichnich serwerach
     
  5. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    kiedy gram to nikt nic nie sciaga, zaraz zobacze moze dzisiaj juz jest dobrze
     
  6. KuBaNPL

    KuBaNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    poniemieckiej kamienicy
    Ja mam tak samo, zazwyczaj na hardcore... trochę to jest dziwne. Pewnie to coś z ich strony źle działa.
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    teraz juz tak nie mam, ale za to jak chce zagrac z "przyjacielem" to pisze ze nie znaleziono gier i nie mozna polaczyc sie z serwerami EA, zaczyna mnie to juz irytować :/
     
  8. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Lol, szczerze mówiąc to chyba tylko ty masz takie problemy. Znaczy ja też mam takie problemy wczesnym rankiem (w tygodniu). Ale nie to, żeby mnie scinało w grze. Jeśli masz lagi, to wyjdź i poszukaj innej gry, bo czasami wejdziesz na serwer hostowany daleko od Polski i stąd ten duży ping a co za tym idzie, lagi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum