1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba8, Wrzesień 4, 2011.

  1. Kuba8

    Kuba8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć
    Gram od kilku dni w BBC2 w multi.Dopiero dzisiaj po południu zacząłem mieć problemy-po kilku minutach grania,bądź we wczytywaniu wyświetla mi ,że połączenie zostało przerwane i żebym sprawdził łącza.Sprawdziłem i nadal nic.Np.sprawdzałem też jak jest ze ściąganiem dem z XBOX Live.Nic nie przerywa.Wiecie co to może być?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Jaki masz net? ping?
     
  4. Kuba8

    Kuba8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ale prędkość neta ile tam jest? No i sprawdź pingi np. na pingtest.net
     
  6. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    ostatnio coś serwery EA nawalają ... to samo mam w nfs hp chociaż ostatnio się uspokoiło
     
  7. zabaco

    zabaco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmień dostawcę netu :)
     
  8. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań

    OMG . Co za inteligentna odpowiedź . Nie wiesz co odpowiedzieć to nie pisz nic .
     
  9. PL M4RC1N

    PL M4RC1N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jastrzębie Zdroj
    spoko ja przez 3 dni mialem tak samo ale już jest git
     
  10. adrian7447

    adrian7447 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Właśnie, mam ten sam problem co Macireks. Próbuję kilka razy się połączyć, widzę komunikat coś w stylu "serwery EA są w tym momencie niedostępne"... Przez cały tydzień to samo za każdym razem jak próbuję się podłączyć, identycznie w FIFA11. Czym może to być spowodowane?
     
  11. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Macie pecha :d Mi wszystko łączy bez problemu do EA, ale wiele osób się na to skarży. Serwery przeciąża.
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Dzisiaj grałem w BF BC2 i wszystko ładnie chodzi ale 3 dni temu też nie mogło mnie połączyć z serwerem EA :)
     
  13. SingByBlaster

    SingByBlaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam liveboxa i mi dziala zawsze w BF:BC2
    jaka szybkosc? jesli ponizej 2mb to sie nie dziw.
    a jesli nie to zrestartuj liveboxa przyciskiem i powinno byc git.
     
  14. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    http://pl.memgenerator.pl/mem-image/facepalm-pl-ffffff
    A co ma prędkość do PINGU :O?!
    Gdyby tak było, to poła serwerów była by zlagowana -.-
    @Temat Zrestartuj LB odłącz prąd/guzik. Jak nie to zadzwoń do dostawcy, że masz opóźnienie duże.
    Kiedyś na Livebox przy 1mb miałem ping w CS poniżej 30 na bardzo słabym kompie ...
     
  15. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Co ma ping z tej posranej zabytkowej gry z PC do tego?
     
  16. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ja mam 1 mega i nigdy nie miałem żadnych problemów z BBC2 jak i z innymi grami
     
Wczytywanie...

Poleć forum