1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield bad company 2 pytania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez pele321, Grudzień 23, 2010.

  1. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Siema mam zamiar kupić gierke battlefield bad company 2 i słyszałem ze są tam jakieś dodatki w stylu VIETNAM jakiś VIP CODE w pudełku co to jest po co to ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. macieQ

    macieQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    197
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    VIP CODE - ostatnio posiadacze jego dostali kilka darmowych mapek do BC2, a Vietnam to dodatek, w którym walczymy w Vietnamie, nowe mapki,bronie.
     
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Kod Vip daje dostęp do wszstkich Map Packów jakie były i jakie wychodzą. Vietnam to osobny dodatek. Google.pl Ci nie działa ?
     
  5. Zalewa

    Zalewa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Przy okazji skoro nie korzystasz z wujka google ;d to vietnam jest tylko pod multi ;] ;d nie ma zadnej kampani single itp ;d tak dla scislosci ;d
     
  6. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    A czy każda gra (dad company 2) uruchomiona u nas (w polsce) zaktualizuje się do wersji polskiej (dubbing) po podłączeniu do neta?.
     
  7. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    A są jeszcze jakieś dodatki ? czy jak kupie gre bez tego vip code to można go jakoś inaczej zdobyć ?wujek google mi nie działa mam bana . A vietnam jak sie kupuje tylko za MS czy mozna kupić osobno na allegro np w pudełku ?

    Dużo osób gra przez live'a ??

    Używaj edycji na przyszłość /Jechu
     
  8. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  9. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    to dobrze. a jeszcze pytanie co do VIP CODE napisałem do gościa na gametrade czy użył VIP CODE on odpisał tak
    to prawda ze jest darmowy ?

    Sorry ze post pod postem ale zależy mi bardzo na tym poprzednim pytaniu bo koleś moze komuś innemu sprzedać.

    No i nie używasz edycji /Jechu
     
  10. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Nie jest darmowy, był darmowy w wyniku jakiegoś błędu, już nie jest ;]
     
  11. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    aha dzienx a bez VIP CODA można grać na Live'a ? on tylko dodaje mapy
     
  12. lechuszusz

    lechuszusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiem jak to teraz wygląda, ale obecnie chyba większość graczy siedzi albo na mapach z Vip Code'a, albo na dodatku Vietnam.
    Poprawcie jeśli się mylę.
     
  13. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    a VIP CODE można kupić na xbox live ?? jak tak to po ile ?
     
  14. lechuszusz

    lechuszusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  15. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    a te MS to gdzie można kupić poza allegro ?
     
  16. lechuszusz

    lechuszusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  17. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    a nie można jakoś inaczej zdobyć tych MS ? bo jak bym chciał vip code to musze 50 zł wydać troche głupie
     
  18. lechuszusz

    lechuszusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  19. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam, ja mam pytanie z innej beczki, żeby nie tworzyc osobnego tematu. Dzisiaj podczas gry w multi BC2 zdobyłem złotą gwiazdę i duzo PD i pod koniec gry (nasza drużyna wygrała) wywaliło mnie do interfresju głównego...

    Czy gdyby stało się tak jeszcze raz moje staty zapisują się?
    Czy to normalne? :) Czytałem że może się tak dziac, ale to były wersje PC-towe...

    dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
     
  20. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Ja tez tak mam a czasem nawet jak wchodze pozniej w staty to mam 1lvl i 0 zabitych.... za pierwszym razem byl strach, a potem wszystko wrocilo do normy :)
     
  21. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Jeśli Cię wywaliło to możliwe że innych też :) A najczęściej jest to właśnie podczas zapisu które są dosyć często, więc nie ma obaw, staty będą takie jakie powinny być.
     
Wczytywanie...

Poleć forum