1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2-Pytanie ;D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotr0099, Maj 17, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. piotr0099

    piotr0099 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam...
    Mam do was jedno pytanie czy jak kupie Bfbc 2 uzywanego to bede mógł grac online..??
    Dzieki za odpowiedzi ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Tak, ale nie na wszystkich mapach.
    Aby zagrać na wszystkich musisz kupić VIP Pass - warto.
     
  4. Neithell

    Neithell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Aby nie zaśmiecać forum napiszę tutaj.

    Czy ktoś w ogóle gra jeszcze na multi w Bad Company 2 ? Pytam poważnie, bo mam problemy ze znalezieniem jakiegokolwiek zaludnionego serwera... Czasem zdarza się, że znajdę dwóch/trzech graczy, tyle, że jaka to frajda tak grać ? Podejrzewam problem z zablokowanymi portami, chociaż sam nie wiem... Od premiery już trochę minęło.
     
  5. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    Ja miałem taką samą sytuacje. Po graniu w BF3 chciałem zagrać w BFBC2 i nie mogłem znaleźć żadnego serwera :/ Mało ludzi gra i dlatego ciężko znaleźć
     
  6. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Mój kolega gra i mówi, że dużo ludu ciśnie :) masz zapewne zablokowane porty - odblokuj je jak najszybciej :p
     
  7. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Co mają porty wspólnego z ilością graczy na serwerze??
    Porty się odblokowuje na routerze do połączenia z serwerami EA/ DICE.
    W BC2 nie miałem problemów, BF3 odblokowałem. Ogólnie to nic nie daje, problem leży w niskiej jakości łącza i błędów gry.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum