1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield bad company 2 pytanie o VIP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jacek999placek, Styczeń 23, 2011.

  1. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Mam pytanie dotyczące Battlefield bad company 2 a dokładnie dodatku Battlefield bad company 2 VIP (w Xbox live kosztuje 800MS).
    Właśnie pobieram BBC2 (kupiłem za punkty) i mam jeszcze 800MS i czy mogę sobie kupić VIP - pytam się, bo w opisie (Vip-a) pisze coś że trzeba mieć aktywny kod Vip czy coś takiego (nie wiem dokładnie co pisze po jest po angielsku). Napiszcie o co chodzi - plis
    I jeszcze jedno - ten vip to są nowe mapy misje itp. nie?

    Plis napiszcie szybko (bo muszę kupić coś do 17.00 jutro bo inaczej punkty przepadają)
    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ponoć jak kupujesz na xbl BC2 to już jest tam VIP.
     
  4. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    hmm...

    jak ktoś ma BBc2 z XL to piszcie - albo macie Vip-a
     
  5. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    pobrał mi się już BBC2, ale VIPa nie ma z grą... szkoda

    nikt nie wie czy mogę mieć Vipa??? - mogę zaryzykować ale 800MS to nie tak mało...
    plis napiszcie.................................!!!!
     
  6. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Ja mam BC z xbl. Vipa również nie miałem jednak zakupiłem go na allegro w postaci kodu, nie mniej w sklepie BC2 który jest w grze zakupiłem "Tryb Rzeźni" i działa, więc z Vipem będzie tak samo.
    Zresztą co za sens, jeżeli byś kupił Vipa i nie mógł go aktywować ? Spokojnie, kupuj ;)
     
  7. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    no dobra kupie...
    tylko zdziwił mnie ten opis wipa - musisz mieć aktywowany jakiś kod - dziwne...
    zaryzykuje... po południu kupie - ale jakby ktoś wiedział coś o tym Vipie to piszcie

    A ten Vip to są nowe mapy, misje itp. nie?
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Jest wiele map, jeśli chcesz wiedzieć jakie to odpal BF BC2 wejdź w zakładkę sklep i na samym końcu listy będą mapy z napisem vip, gdy juz będziesz posiadał takowe konto otrzymasz właśnie te mapy!

    Z mojej strony dodam że żeby pograć w BF BC2 musisz mieć konto vip gdyż może zdarzyć się jak mi że łączyłem się ponad pół godziny z marnym skutkiem, po za kupie i zwiększeniu ilosć map (co za tym idzie również osób na nich grających) połączyłem się bez problemów!
     
  9. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ale jak wchodze w SKLEP to pokazuje się komunikat że nie mam uprawnień do usługi...

    a to w końcu mogę kupić Vipa czy nie?
     
  10. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    straciły się punkty...

    Ale i tak piszcie o co chodzi z tym VIPem bo może oddzyskam te 800MS
     
  11. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Zamykam temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum