1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield bad company 2 pytanie o VIP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jacek999placek, Styczeń 23, 2011.

  1. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Mam pytanie dotyczące Battlefield bad company 2 a dokładnie dodatku Battlefield bad company 2 VIP (w Xbox live kosztuje 800MS).
    Właśnie pobieram BBC2 (kupiłem za punkty) i mam jeszcze 800MS i czy mogę sobie kupić VIP - pytam się, bo w opisie (Vip-a) pisze coś że trzeba mieć aktywny kod Vip czy coś takiego (nie wiem dokładnie co pisze po jest po angielsku). Napiszcie o co chodzi - plis
    I jeszcze jedno - ten vip to są nowe mapy misje itp. nie?

    Plis napiszcie szybko (bo muszę kupić coś do 17.00 jutro bo inaczej punkty przepadają)
    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3909
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ponoć jak kupujesz na xbl BC2 to już jest tam VIP.
     
  4. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    hmm...

    jak ktoś ma BBc2 z XL to piszcie - albo macie Vip-a
     
  5. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    pobrał mi się już BBC2, ale VIPa nie ma z grą... szkoda

    nikt nie wie czy mogę mieć Vipa??? - mogę zaryzykować ale 800MS to nie tak mało...
    plis napiszcie.................................!!!!
     
  6. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Ja mam BC z xbl. Vipa również nie miałem jednak zakupiłem go na allegro w postaci kodu, nie mniej w sklepie BC2 który jest w grze zakupiłem "Tryb Rzeźni" i działa, więc z Vipem będzie tak samo.
    Zresztą co za sens, jeżeli byś kupił Vipa i nie mógł go aktywować ? Spokojnie, kupuj ;)
     
  7. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    no dobra kupie...
    tylko zdziwił mnie ten opis wipa - musisz mieć aktywowany jakiś kod - dziwne...
    zaryzykuje... po południu kupie - ale jakby ktoś wiedział coś o tym Vipie to piszcie

    A ten Vip to są nowe mapy, misje itp. nie?
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Jest wiele map, jeśli chcesz wiedzieć jakie to odpal BF BC2 wejdź w zakładkę sklep i na samym końcu listy będą mapy z napisem vip, gdy juz będziesz posiadał takowe konto otrzymasz właśnie te mapy!

    Z mojej strony dodam że żeby pograć w BF BC2 musisz mieć konto vip gdyż może zdarzyć się jak mi że łączyłem się ponad pół godziny z marnym skutkiem, po za kupie i zwiększeniu ilosć map (co za tym idzie również osób na nich grających) połączyłem się bez problemów!
     
  9. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ale jak wchodze w SKLEP to pokazuje się komunikat że nie mam uprawnień do usługi...

    a to w końcu mogę kupić Vipa czy nie?
     
  10. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    straciły się punkty...

    Ale i tak piszcie o co chodzi z tym VIPem bo może oddzyskam te 800MS
     
  11. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska

Wczytywanie...

Poleć forum