1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 : Vietnam. Mały problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TaRn69, Styczeń 9, 2011.

  1. TaRn69

    TaRn69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Niedawno kupiłem konsolę i na allegro zakupiłem 6000 MSP. Za punkty kupiłem sobie BF BC2 + Vip coś tam ;p
    Następnego dnia zaczął mi się ściągać Vietnam.
    Gdy się pobrał to nie mogłem go uruchomić. Jak daję żeby go uruchomić to wyskakuje komunikat żebym włączył grę na której ten dodatek został pobrany.
    Szczerze mówiąc myślałem, że mam ten dodatek, ale okazało się, że mój kolega który nie ma Vietnamu ma te same mapki.

    Ma ktoś jakiś pomysł? Albo czy ktoś mógłby mi napisać po czym mogę poznać czy to jest Vietnam czy nie ?

    Pozdrawiam, Bartosz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Odpal Bad Company 2 i tam masz zakładkę Vietnam.
     
  4. TaRn69

    TaRn69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie problem polega na tym, że nie mam takiej zakładki :(
     
  5. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Bo najpierw musisz wejść w zakladke SKLEP i pobrac jedna z map co tak naprawde pobierze ci dodatek VIETNAM który zajmuje 1,1GB ! po pobraniu musi pojawić sie zakładka VIETNAM
     
  6. TaRn69

    TaRn69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm...
    Pobrało mi się: BFBC2 Vietnam Multiplayer update (1.64 GB), więc myślę, że to to.
    A co do pobierania mapek ze sklepu to nie widzę takiej możliwości. Wchodzę w SKLEP w grze i tam są tylko Pakiety map (1-7) dla VIPów. A te pakiety już posiadam.
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    To co pobrałeś to są pliki DLC a nie same DLC, musisz je zakupić.
    A mapki VIP się nie pobiera, są one w grze
     
  8. TaRn69

    TaRn69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mapek vip nie pobierałem. Wiem, że one są.

    Koleś na aukcji miał napisane, że jest jakaś promocja i że do zakupu BF BC2 dostaje się Vietnam gratis ...

    Szkoda gadać.
    Dzięki za pomoc :)
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Vietnam się dostaje ale nie działający :) To tak jakbyś przy zakupie chleba dostał konserwe ale bez otwieracza :)
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Chodzi o to ze pobrales wszystkie pliki ktore wymagane sa do Vietnamu, ale musisz jeszcze go kupic zeby moc zagrac. Jak juz kupisz to nic juz sie nie bedzie sciagac tylko bedziesz mogl od razu grac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum