1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield:Bad Company 2 wiele problemów..

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tommyw200, Październik 22, 2011.

  1. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!
    Od niedawna gram w BF:BC2 , i pojawia się coraz więcej problemów. Włączam grę , jest okej.. Potem pojawia się screen:naciśnij start. Jeśli nic nie naciśniemy , wyskoczy ten filmik.. Wiecie jaki :) Dobra , jest w połowie , albo mniej , klikam A , i wtedy jest problem..
    Wybieram mapę , i wszystko , klikam A , pisze wyszukiwanie gier.. I po chwili okno znika , i jest tak , jakbym nic nie nacisnął.. Znowu klikam , znowu znika , i tak bez końca.. Co jest nie tak? Gra oryginalna , ani jednej ryski , dopiero , co kupiona.. Macie może to samo?
    Z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gold jest?
    Vip jest?
    Chyba podałeś za mało informacji.
     
  4. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Olmaxo

    Olmaxo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świnoujście
    Osobiście miałem to samo, a po pewnym czasie pokazywało się że nie może połączyć się z serwerami EA. W moim przypadku pomogło zresetowanie konsoli raz czy dwa.
     
  6. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    364
    Polubienia:
    207
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Też tak często mam ostatnio,dołącza się do znajomych bez problemu a samemu gry nie znajduje.Reset konsoli i routera przeważnie pomaga ( nie zawsze).
     
  7. damiann88

    damiann88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kurde ja też tak mam ostatnio. Aby pograć w multi muszę przez znajomych wchodzić.
    Gold jest, router połączony kablem, gra oczywiście oryginał, patch ściągnięty. Dodam że znajomy ma to samo,
    tylko od czasu do czasu da radę sie wbić aby pograć...
    To wina serwerów EA czy z routerami coś nie gra?
     
  8. zoozolw

    zoozolw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też tak mam czasami... Jeśli chodzi o komunikat o niedostępnych serwerach to chyba problem ea, a problem z dołączeniem do gry załatwia wylogowanie się,
     
  9. SingByBlaster

    SingByBlaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja dołaczam do gry i tak wyskakuje kur*** mac juz od miesiaca grac nie moge... W du*** z Takimi serwerami EA...
     
  10. sephitorh

    sephitorh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czesc serwerow przeniesli na battlefield 3 i pewnie dlatego tak sie dzieje.
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przyczyną są serwery EA, ostatnio jak grałem w BC 2 było wszystko ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum