1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez QuakePRO, Marzec 4, 2010.

  1. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym sie dowiedziec czy to jest prawidłowe i czy wogole wyszlo po polsku z dubbingiem porbałem takie cos rar nazywał sie "all-bfbc2"

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko będzie ok...

    Video wave 6 - abgx go pokazuje jako błędny bo ma do wave4

    Gry nie ma w bazie danych - też normalne
     
  4. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co wiem 5 marca wychodzi z dubbingiem
     
  5. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    a z tego co ja wiem i widze na forum to wersja PL jest juz dostępna od 2 dni :) pozatym to chyba nie na temat ;)
     
  6. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mogę ją spaczować do wersji wave 3 ?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  8. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam pytanie jak wygląda w tej grze single player ? Tak jak w poprzednich battlefield'ach czyli deathmatch, flagi itp ?
     
  9. Yamato

    Yamato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    singiel jest dosyć standardowy, fajerwerków się nie spodziewaj ;)
    max 6h gry
     
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Grafika taka sobie jest to jest duzy minus tej gry, najwiekszy chyba.
     
  11. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spokojnie mozna paczować ? A wasze wersje sa po polsku z napisami czy dubbingiem ?
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mam demo ale tam niema kampanii czy w pełnej wersji jest kampania dla jednego gracza
     
  13. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  14. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a z kąd ściągałeś ??
     
  15. mati007

    mati007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    Wyszła jedna wersja od all-stars!! Jest to wersja z dubbingiem pl i pl napisami!

    Więc nie piszcie po 100 razy która werjsa od all-stars jest po pl!!!
     
  16. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    wersja all-stars ma pl dubbing! Możesz spokojnie patchować na wave 3 :D
     
  17. maqczo

    maqczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    jesli ta gra ma wave 6 to czy po zastosowaniu activate.iso bedzie dzialala na przerobce 1,6?
     
  18. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    nawet jakby miala wave20 to i tak zadziała :D
     
  19. maqczo

    maqczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    a to zasysam:p
    Dzieki za odpowiedz
     
  20. macinat

    macinat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SZAMOCIN
    witam czy bad company 2 moge spaczowac tak zeby chodzila na ixtreme 1.41? próbowalem programem 360 wavepatcher ale po wypaleniu nie dziala
     
  21. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    chyba tak bo mi chodzi na 1,5
     
Wczytywanie...

Poleć forum