1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tymonxxx2, Marzec 5, 2010.

  1. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem z grą wczutuje sie ładnie menu po naciśnieciu start jest
    LUNCHER ERROR

    failde to load DLL GAME:\game.xex.

    Domyślam się że musze pobrać ją od nowa pewnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    dlatego piracenie jest niefajne. :> i dlatego ja wole oryginalne gry, przynajmniej mam pewność że gra będzie działać.
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mi to samo wyskoczyło raz na ORYGINALE.
    Coz, po resecie nie ma tego juz.
     
  5. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli wyłączyłeś i włączyłeś xksa. Nic nie daje ktoś miał podobny problem :)
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nieee, tylko reset plytki (tzn wyciagniecie i wlozenie)
     
  7. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodzi ci o płytę wyciągnąć i włożyć z powrotem. Używam active.iso
     
  8. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ta wersja bad company dostepna w necie jest wogole jakas nawiedzona. U mojego kumpla 2 razy na nagranych verbatimkach plyta zmula w napedzie i zawiesza sie. Napęd ma ok, każda inna plyta dziala bez zarzutu
     
  9. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziwny problem zaczełem pobierać drugi raz. Ktoś miał podobny problem :)
     
  10. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    U mnie chodzi bezproblemowo. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim komunikatem jak Twój.
     
  11. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pobrałem inną wersję gry i po wypaleniu na płytę jest ok wchodze w kampanie wybieram 1 misję i podczas wczytywania konsola się zawiesza. Miał ktoś podobny problem.
     
  12. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja i kilka innych osób, jakie znalazłem. Próbuje wyjaśnić, co może być tego błędem;)
     
  13. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    ja jak czytam wasze problemy to zachodze w glowe co sie dzieje :D
    u mnie ani jednego problemu! wgralem jedynie SSv2 a abgx360 i caly czas smigam.. zadnego problemu z jakimis tam broniami, czarnym ekranem i wgl.. nagrywalem na Verbatim 8x i gre zgralem na dysk odrazu.
     
  14. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jak będziesz coś wiedział to daj znać :)
     
  15. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    omg, jakby kazdy miał wersje dyskowe, to błedu by nie bylo!
     
  16. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prawdopodobnie jakaś walnieta wersja. Ja sciągam gry z prywatnych trackerów i mam 100% pewności że gra zadziała bo tam nie dawają takiego szajsu jak na tym ******** org czy coś tam. Możliwe jest też ze źle wypaliłes płytkę.
     
  17. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    matgar, wiekszosc tych madrzejszych sciaga z prywatnych. Ale powtarzam, tyczy sie to wersji xboxów Arcade, a raczej tych którzy nie posiadają dysków. Juz z 6 osób mowi o tym błedzie. Wersja od allstar, plyta Verbatim x2.4 ;)
     
  18. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  19. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja ściągałem dla kuzyna tą wstawkę od Allstars : XBOX360 ISO . Sprawdzone w abgx , wypalona w clonecd , szybkość 4x , płyta Emtec , gra zainstalowana na HDD . Działa bez problemu , żadnych znikających broni , zwiech czy innych dziwnych akcji .
     
  20. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0


    o loooooooooool
     
  21. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    to samo tylko prędkość 2.4, gra działa bez problemu, chociaż bałem się że aktualizacja nie dokona się gdyż konsola wymagała resetu, a Active iso działa do jednej sesji, momo to wszystko sie udało i nie ma problemów?!
     
Wczytywanie...

Poleć forum