1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez KalitaPL, Luty 2, 2011.

  1. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema!
    Mam problem a otóż,dziś przyszła mi z gametrade gra battlefield bad company 2.Jak wchodzę na rozgrywka wieloosobowa i wchodzę w szybka gra ,wybieram tryb jakiś i jak wciskam to zagraj ,start czy coś takiego żeby rozpocząć grę to chwilę się ładuję i piszę
    Kod:
    nie znaleziono żadnych gier,spróbuj ponownie.
    Wiecie może co robić?
    Nie mam Vitenam i niemam VIP Coda.Na wszystkich trybach mi tak pisze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Dokładnie, bez tego nie pograsz.
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ja tak miałem dość często, aktualizacja nic w moim wypadku nie pomogła. Z moich domysłów wynikało że prawdopodobnie aktualnie jest za mało graczy abym zagrał lub problemy z serwerami. Pomógł zakup VIP, od tamtej pory nie zauważam problemu, gdyż więcej map to więcej ludzi i łatwość trafienia na serwer.
     
  6. Czery

    Czery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Za mało graczy to wątpię, chyba że mówimy tutaj o super wczesnych porach gdzie hamburgery jeszcze śpią. Stawiam na problem z serverami EA - a to się często zdarza.
     
  7. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK pobrałem aktualizacje i mi działa.A kto by pograł ze mną w Battlefield Bad Company 2 na Live?Tylko że nie mam słuchawek i mikro.
     
  8. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam a ja mam taki problem ma tego 30 dniowego golda i jak chce zalogować wpisuje hasło do swojego profilu to wyskakuje mi komunikat że nie można utworzyć konta. Można prosić o jakąś poradę.
    mój nr gg 7818041
     
  9. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział, ale szukam poradników do Battlefield Bad Company 2 i F1 2010. W dziale z poradnikami nie ma albo linki są nieaktualne i nie można tam oczywiście dawać postów bez linków. Dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum