1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company i Kreon Bug

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Protector, Czerwiec 30, 2008.

  1. Protector

    Protector Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam, kilka dni temu pobrałem wyżej wymienioną grę, release od Allstars. Niestety okazało się, że ma tzw. Kreon Bug :(. Wczoraj zrobiłem w XDVDMulleter 10.2 Auto Fix i po tym zabiegu nadal jest problem, czyli Kreon Checker wykrywa mi bug'a. Co muszę zrobić by naprawić obraz płyty i wyeliminować ten bug? Czy mogę to olać i nagrać na płytkę bez żadnych konsekwencji?
    Z góry dziękuję za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ap0f1s

    ap0f1s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Battlefield Bad Company i Kreon Bug

    W moim przypadku od razu nagralem na plytke. Gram na sieci "narazie" bana nie dostalem. W koncu ten release wydal All-star, wiec za bardzo sie przejmuje
     
  4. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Battlefield Bad Company i Kreon Bug

    sam autofix nie pomoże bo jeszcze nie maja tej gry w bazie ;)

    zależy jaką masz przeróbkę jak iXtreme w wersji przynajmniej 1.4 to możesz spać spokojnie,
     
  5. Protector

    Protector Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Odp: Battlefield Bad Company i Kreon Bug

    Dzięki za odpowiedzi, przeróbki nie mam ponieważ nie mam jeszcze X360, ale kupuję na początku sierpnia na 100% ::) z iXtreme 1.41, model z marca 2008. Chciałem po prostu już wiedzieć na przyszłość :)
     
  6. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Battlefield Bad Company i Kreon Bug

    Protector wystarczylo poczytac moje posty i bys nie zakladal kolejnego tematu na ktory odpowiedz juz jest
     
Wczytywanie...

Poleć forum