1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield bc2 aktualizacja

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez 8908, Styczeń 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobiona konsole, gram w battlefielda bc2 przez internet. wiem ze za to jest ban, niewazne.. potrzebuje mapy, zeby zrobic aktualizacje map trzeba kod vip z oryginalnego opakowania. mozna je sciagnac gdzies z internetu, wrzucic na pendrive i pozniej na konsole?
    pzodrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Adrian278

    Adrian278 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Nie można, mapy VIP są już na płycie, a żeby ich używać musisz mieć VIP code z gry albo kupić za ms points
     
  4. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie takiej odopwiedzi sie spodziewalem i nie chce mi sie wierzyc, ze niemozna tych map jakos skopiowac
     
  5. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Te mapy są w grze od początku ale są ukryte, zaszyfrowane coś w tym stylu.
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    nie da się obejść kodu VIP w żaden znany mi sposób. Jest to połączone z XBL.
     
  7. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Na szczęście, nie wszystko można ukraść..
     
  8. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uwierz da sie wszystko. gdyby porshe dalo sie tak latwo zrobic jak gry czy programy to mialbys pelen garaz.

    pozatym ta gierka bedzie lepsza na pececie.
    po pierwsze myszka.
    po drugie oryginalny cdkey jest do kupienia za 50zl
    po trzecie nie trzeba placic abonamentu zeby grac online.

    jeszcze sie zapytam jak to jest z tym xbl. bo od niedawna dopiero korzystam i sie nie orientuje. wiem, ze ps3 online jest za free. w xsie trzeba placic okolo 40zl/msc, dostajemy cos w zamian?
     
  9. eSKaeN

    eSKaeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lębork
    To sobie kup na PCta i martw się optymalizacją a nie gitarę tutaj zawracasz :)

    Mając golda masz dostęp do gry online, rozmawiania w grupie XBL, demka o tydzień szybciej i jak masz konto zarejestrowane w US/UK to dostęp do innych pierdołów. Kupowanie golda na miesiąc jest nieopłacalne, kup lepiej na 3 bądź 12 miesięcy.
     
  10. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli pod tym wzgledem ps3 bije xa. online jest za free
     
  11. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Poczekaj jeszcze pol roku i sie nie zdziw jak Sony rowniez wprowadzi abonament.

    Tak w ogole to najwierw chwalisz PCta, Xa ganisz a na koncu mowisz ze od niedawna z niego korzystasz... dobra, rozumiem ze tylko na te 3 darmowe msc i pozniej juz konczyc ta? Z reszta niewazne.
     
  12. eSKaeN

    eSKaeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lębork
    Ale grając online nie pogadasz sobie z prawie nikim przez brak headseta w zestawie :) Nie wyobrażam sobie gry w takiego BC2 bez komunikacji, teamplay'u .... :)
     
  13. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Wyobraź sobie grę padem od ps3...

    krążą legendy że niektórzy potrafią :O ja osobiście w to nie wierze...
     
  14. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    To ja jestem chodzącą legendą :)

    A kupno hs to wydatek 30zł, też mi majątek :D Arcade lub slim 4gb też nie ma hs w zestawie więc Twój argument umarł :)
     
  15. eSKaeN

    eSKaeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lębork
    A dużo ludzi na ps3 ma HS? :p Na mojej liście XBL chyba każdy ma HS a też spora część ludzi posiada pewnie Arcade, bądź slim 4gb :) A z resztą to niech autor tematu kupi sobie/używa tego BC2 na czym chce, rybka mnie to :p
     
  16. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Nie chciałbym być ten zuy ale temat nie ma tytułu "PS3 vs Xbox360" :) proponuje zamknąć, Pan który uważa że wszystko można ukraść dostał odpowiedź (mapek VIP do BC2 nie da się ukraść).

    Pzdr
     
  17. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Uwierz że da się, wraz ze wszystkimi dlc, themami i kamuflażem :) i Vietnamem też tu masz tutorial XBOX360 ISO
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum