1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield bc2 błąd crc?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Denilson, Sierpień 27, 2011.

  1. Denilson

    Denilson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam potrzbuję pomocy, mam wersję Battlefield.Bad.Company.2.PAL.X360-Allstars ale nie mogę wypakowac pliku iso, mam party rar razem 8 partów i przy drugim wyskakuje błąd crc mimo że na sto procent jest ściągnięty cały bo zajmuje dokładnie tyle kb co reszta partów, próbawałem wypakowac winrarem 7-zip ale niadało się w winrarze też próbowałem naprawic ale nic nie dało, i mam takie pytanie czy jest jakas możliwośc wypakowac cały plik z tym błędem (w winrarze próbowałem z opcją zachowaj uszkodzone pliki ale nie pomogło wypakowało tylko do błędu) ,a potem abgx naprawic plik iso??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. waren

    waren Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobierz jeszce raz Uszkodzonego parta ... jezeli jest możliwość to pobierz tego parta z innego hostingu niz poprzednio .
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    jeżeli w pliku nie masz danych naprawczych to błędu crc nie pozbędziesz się i go nie wypakujesz. musisz pobrać tego parta bez błędu. albo jesze raz albo - jak pisze waren powyżej - z innego hosta.
     
Wczytywanie...

Poleć forum