1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield BC2 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez akAbialyMurzyn, Lipiec 28, 2011.

  1. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    Witam , mam taki problem gralem wczoraj w BFa multi i mialem 25 lvl , wysztkie bronie odblokowane , praktycznie wyszystko juz . Chcie sobie dzis pograc włanczam BFa wchodze na serwer a tam mam 1 lvl i zadnej odblokowaenj broni. Włoaczylem od nowa gre to samo , konsole to samo . Nie mam pojecia co sie stało...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patryk SMI

    Patryk SMI Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mikołów
    kurde mam to samo i wielu graczy dzis tez widzialem ze sa bez stopnia... wiadomo co sie dzieje ??
     
  4. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    ufff jzu myslalem ze to tylko mi sie tak dzieje , a wczoraj jak gralem to tez własnie widzalem duzo ludzi co nie maja albo sa z 1 lvl a ja mialem dobre staty .
     
  5. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja też to mam kur... :( no cóż ale przynajmniej nie jestem sam :D, czytałem że na PieCach co chwilę komuś staty się zerują a po paru godzinach jest ok ale może to samo się dzieje teraz na x'ie
     
  6. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    Pytalem sie ludzi i to jest problem od EA podobno
     
  7. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Bez obaw za chwilę będzie bf3 a tego oleją i gracze i dice . Chociaż dice to już zrobiło dawno bo statystyk np noży poprawnych dalej nie ma .

    Sent from my X10i
     
  8. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmmm moze jest tak ze na jakims serverze jest ustawiony czas zerowania XP ? ja tak mialem jak gralem w WOLFENSTEIN'A Enemy terrirory , np, na jakims serverze jak sie gralo bylo save xp na iles tam godzin, lub na iles tam map okreslony czas jak sie do ilus tam godzin nie przyszlo znow po grac na dany server to zerowało się xp , hmm troszke czas uw battlefielda bc2 nie gralem bo golda juz nie mam wiec mi sie tez usunelo xp ? :((
     
  9. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie no co ty anih1 w przypadku bfbc2 tak nie powinno być ! sam tytuł mówi za siebie BATTLEFIELD! to przecież kurr.. jest "bfbc2" :) pozdrawiam
     
  10. prokuratorpl

    prokuratorpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spokojnie naprawi sie dzis mialem to samo wlaczylem i wylaczylem konsole i jest ok
     
  11. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja dwa razy włączałem i wyłączałem ale to było ok. godz. 17.00 . od tamtej pory nie próbowałem mam nadzieję, że przeszło
     
  12. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    Wczoraj wieczorem juz działao tak kolo 20
     
  13. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    ja tak miałem często, nie stresuję się juz tym, bo wszystko śmiga ;] poprostu troche sie pomęcze z jakąs bronią, a w nastepnej rundzie wszystko ok ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum