1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield BC2 - Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez menifis112, Styczeń 5, 2011.

  1. menifis112

    menifis112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Mam pytanie odnośnie Battlefield'a BC2 kupionego na xbox live za msp. Czy są do tego zakupu jakieś bonusy? Ponieważ pamiętam, że kiedyś tu na forum ktoś pisał, że niby BC1 czy tam 1943 jest za darmo. Kupował może już ktoś BC2 z live i mógłby mi na to pytanie odpowiedzieć? Z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Wersja Ultimate chyba tylko obejmuje ta starsz wersje Battlefielda, ale pewien nie jestem. Na XBL jest zwykla wersja BC2
     
  4. menifis112

    menifis112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeszcze jedno pytanie, czy mogę jakoś aktywować to konto vip na koncie z xbl silver?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, mozesz.
    Jak aktywujesz na koncie silver to bedzie dostepne dla wszystkich kont na konsoli.
     
  6. Addissek

    Addissek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    a da sie aktywowac tak samo tylko ze nie na koncie silver tylko wlasnym? jak oni to przesylaja?(vipa)
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    VIPA dostajesz albo kupując za MSP albo w postaci kodu.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Prawdopodobnie dostaniesz konto na ktorym bedzie 800MSP i za to bedziesz mogl sobie kupic Vipa, bedzie on dzialal na Twoim standardowym koncie.
     
  9. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a czemu nie? kupujesz sobie kod na msp i kupujesz vipa jak chcesz na własnym aktywować. lecz jeśli masz konto free z msp wydaje się to bez sensu, bo aktywowane z tego konta członkowsto vip będzie też działać na Twoim profilu. przesyłają to tak, że licencja na vipa jest na konsole, więc obojętnie z którego konta kupisz, na Twoim będzie działać.

    chyba rozjaśniłem troche.
     
  10. menifis112

    menifis112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki wielkie. Jeszcze jedno, jak to aktywować bo w grze nigdzie nie moge tego znaleźć?
     
  11. jerzolso

    jerzolso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    aby aktywować konto VIP trzeba mieć GOLDA, sam kupiłem ostatnio i miałem free konto i mi nic nie pokazywało...kupiłem GOLDA i wyskoczył komunikat aby wpisać kod VIP
     
Wczytywanie...

Poleć forum