1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Battlefield Hardline (2015) XBOX360-PROTOCOL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 13, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Battlefield_Hardline_XBOX360-PROTOCOL


    Alert
    DVD1 - Content
    DVD2 - Gra

     
    Ostatnia edycja: Marzec 13, 2015
    mandżur lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Wymagany dysk? Czy da radę na pendrive?
     
  4. Reaper44

    Reaper44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pytanie podstawowe. Jest możliwość instalacji dwóch płyt ?
     
  5. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Content da się wyciągnąć z DVD1 czy trzeba nagrywać obie dvd? Do kampani potrzeba oczywiście obie dvd ?
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    da sie przez pendrive, az tak ciezko sprawdzic to samemu? i skoro content jest na pierwszej plycie to do kampanii potrzebna jest tylko druga plyta...
     
  7. Ivalhoe

    Ivalhoe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteś pewien, że da się tak łatwo ? Gra podczas instalacji z płyt nie daje mozliwości zainstalowania contentu na pendrive. Wiem, że można wrzucić go tam samemu wrzucić choćby przez party buffallo, ale pytanie, czy tak spreparowany pendrive już komuś zadziałał. Sprawdzałeś ?
     
  8. balekk

    balekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Da się zgrać content przez pendrive (Xbox Image Browser + Horison). Przetestowane, działa.

    Ja jednak mam inny problem. Otóż dla dysku nr 2 (z grą) nie ma w ogóle opcji instalacji na dysku wewnętrznym konsoli, z poziomu menu, tzn. wciskam "X" w menu głównym, podczas gdy płyta jest w napędzie, ale nie ma w ogóle opcji "zainstaluj". O co chodzi? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam.
     
  9. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam to samo. Sam zastanawiałem się czy źle wykopciłem płytę czy ta gra tak ma.
     
  10. szelmud

    szelmud Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    również nie mam opcji Zainstaluj :( a szkoda bo głośna praca napędu wkurza
     
  11. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    bo to gra jak GTA V ,nie zalecali instalowac dvd 2 więc możliwe że ty zrobili tak żeby nie szło instalowac
     
  12. emilo123

    emilo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    najnowszy Dragon Age też tak ma, że 2 płyta mieli się ciągle w napędzie... moim zdaniem twórcy chcą nas zmusić do kupowania wersji cyfrowych niestety...
     
  13. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam pytanko z innej beczki DVD 2 nagrane Ihasem, DVD 1 content przerzucone - po kliknięciu opcji GRA ONLINE wywala błąd ZMIEŃ DYSK WŁÓŻ DYSK TRYBU ONLINE. Ma ktoś pomysł co jest nie tak? Czy muszę też wypalić DVD 1 ??


    Problem Rozwiązany wypaliłem DVD 1 Online hula
     
    Ostatnia edycja: Marzec 19, 2015
  14. Blejdos

    Blejdos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam cos takiego mam lt3.0 plyte dvd1 nagralem i zainstalowalem ale jak chce grac kampanie solo to prosi o dvd2 , wkladam dvd2 i pisze im ze plyta nie obslugiwana ...

    ktos wie o co chodzi ??
     
  15. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    JAk wszystko miałeś poustawiane ? Bo że płyta nie obsługiwana to może być jakikolwiek przypadek a tutaj na forum jest ich mnóstwo
     
  16. Blejdos

    Blejdos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    korzystalem z poradnika jak nagrwywac gry pod lt 3.0 i 1plyta sie nagrala dobrze druga nagrywalem tak samo i pisze mi ze plyta nie obs;ugiwana ..
     
  17. turbo024

    turbo024 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. dedsperado

    dedsperado Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam jeszcze ciekawiej, pierwsza płyta zainstalowała sie normalnie druga sie uruchamia i podczas pierwszej scenki wyskakuje komunikat o przetarciu płyty szmatką, to wina obrazu? czy źle nagrała sie plyta?
     
  19. turbo024

    turbo024 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    272
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
  21. dedsperado

    dedsperado Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypaliłem 2.4x i działa po temacie ,pozdrawiam :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum