1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Hardline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal156, Marzec 22, 2015.

  1. michal156

    michal156 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam , Wypaliłem dwie Płytki , i wystapil problem

    DVD1 - konsola nie widzi
    DVD2 - Widzi , daje zainstaluj , wyskakuje blad potrzebny dysk wewnetrzny .


    Moje pytanie brzmi , czy gra potrzebuje dysku wewnetrznego , i czy plyta dvd1 zostala zle wypalona ze jej nie widzi .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jaka masz konsolę ?? Jaki dysk ?
     
  4. michal156

    michal156 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Lt 3.0 , dysk - Pendrive

    Pytam bo nigdzie nie ma jakiegos specjalnego opisu nagrywania tej gry , np. proces instalacji na rgh jest napisany ale niestety ja nie posiadam
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Marzec 22, 2015
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czekaj czekaj , masz LT I RGH ??? I chcesz zainstalowac na Penku ?? Czasem penek nie ma za mało miejsca ?
     
  6. michal156

    michal156 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    MAm przeobke Lt 3.0 , i podpiety pendrive bo moja konsola ma chyba 256 mb dysku ... , wszytskie gry musze z plyty uruchamiac nie mam RGH .
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to nie zainstalujesz na małego pena , musisz mieć przynajmniej 8-16 GB żeby weszły chociaż tekstury
     
  8. maniek79

    maniek79 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    Ostatnia edycja: Marzec 22, 2015
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    DVD1 - multi+ tekstury; Tej płyty nie trzeba wypalać jeśli chcesz grac tylko w kampanie. Wystarczy tekstury pobrać ze wwstawki RGH albo z iso wyodrębnić tekstury. Te tekstury trzeba umieścić na dysku HDD konsoli. Z pendriva nie będzie działać ;/ sprawdziłem.
    DVD2- kampania. Nie da się jej zainstalować. Trzeba grać "z płyty". Taki zabieg pozwala osiągnąć lepszą grafikę.

    Musisz zaopatrzeć się w dysk wewnętrzny. Ile uważasz ale lepiej mieć przynajmniej 120gb ;) może być dysk WD
     
  10. michal156

    michal156 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzieki tyle chcialem wiedziec ;-) Czyli dysk twardy bedzie trzeba zakupic :)
     
  11. ronii999

    ronii999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnę się do tematu.

    Mam lt 3.0 wypaliłem DVD1 i DVD2. Po włożeniu 1 płyty gra się normalnie włączyła, mam podpiętą konsole do sieci, pobrała aktualizacje, następnie gra się włączyła. Pojawił się komunikat o instalowaniu gry. Zainstalowałem i gdy pasek doszedł do końca gra się zacięła. Zresetowałem konsolę, włączyłem grę jeszcze raz, wyskakuje intro gry, potem żeby nacisnąć dowolny przycisk, po naciśnięciu jest czarny ekran i się znowu zacina. Gdy wkładam DVD2 dzieje się tak samo, czarny ekran i nic więcej. Gdy odpalałem tylko DVD2 bez instalacji, pojawia się komunikat że gra musi być zainstalowana i trzeba włożyć płytę 1.

    Nagrywarkę mam dobrą I-has, wszystkie gry działają normalnie.
    W załączniku screen z abg.

    Mam złą wersje gry czy może jednak źle nagrywam?
     

    Załączniki:

    • BF.jpg
      BF.jpg
      Wielkość pliku:
      310,3 KB
      Wyświetleń:
      12
  12. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    DVD1 DMI filed :/ to jest błąd wykrywalny przez Microsoft. Spróbuj usunąć tekstury z dysku i zainstalować je jeszcze raz. Jeśl nie zadziała odezwij się na priv nakieruje cie skąd można zdobyć tekstury i nagrać je manualnie :)
     
  13. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy komuś się zacinała płyta 2 podczas grania i co z tym zrobił??? Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum