1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez _Mat1Q, Kwiecień 15, 2012.

  1. _Mat1Q

    _Mat1Q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam, zakupiłem dziś Battlefielda 3 oczywiście nowego z online passem. Kiedy wchodzę do gry mogę wybrać tylko tryb kampanii inne są zablokowane, każą mi wejść na stronę battlelog.battlefield.com, próbuje się tam zalogować wpisując dane do konta EA lecz wyświetla się błąd "Buy BF3 to get access to Battlelog." Nie wiem co mam zrobić, przecież gre mam kupioną. Emailem i hasłem normalnie moge zalogować sięna EA i Origins natomias na Battlelog niestety nie i chyba przez to mam w grze do wyboru tylko tryb kampanii! Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm, a zauważyłeś, że w pudełku masz jeszcze jedną płytę?
     
  4. _Mat1Q

    _Mat1Q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Tak są 2 płytki i co w związku z tym?

    Potrafie, też czytać ale ani na jednej ani na drugiej nie mogę uruchomić np. trybu Co-operation
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Na płycie nr 1 masz tryb multiplayer/co-op, a na płycie nr 2 tryb kampanii. Mając w napędzie płytę nr2 nie włączysz trybu multiplayer.
     
  6. _Mat1Q

    _Mat1Q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Wiem ale ani na jednej ani na drugiej nie mogę tego zrobić :(
     
  7. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    To dosyć dziwne, gdyż ja osobiście jeszcze z czymś takim się nie spotkałem, aby opcja multi/co-op była zablokowana. Co najwyżej wyskakiwał komunikat "Nie można połączyć z EA Online". Mam nadzieję, iż Twoje konto Gold jest aktywne, jeśli tak to kompletnie nie mam pomysła.
     
  8. Kamilos100

    Kamilos100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może głupie pytanie, ale czy wpisałeś online pass? Bo bez tego to nie pograsz na multi. JBC wpisuje się go tak jak inne kody do DLC.
     
  9. _Mat1Q

    _Mat1Q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Nie wiedziałm po prostu, że do trybu Co-operacji trzeba konto GOLD. Poprawcie mnie jeśli się myle. Do zamknięcia.
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Do grania online jest potrzebny Gold :) a multi jak i co-op wymaga Xbox Live. Czyli musisz zakupić Golda aby zagrać na multi i co-opa :)
     
  11. Sh00rty

    Sh00rty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jeszcze aktywowac przepustke sieciowa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum