1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield RGH - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozi033, Maj 15, 2012.

  1. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, posiadam Przeróbkę RGH, mam XexMenu, grę Battlefield 3 przerobiłem do formatu Xex, gdy włączam DVD 2 to wyskakuje komunikat:włóż dysk z trybem dla jednego gracza
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deejaydex

    deejaydex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krosno Odrzańskie
    No wiadomo, musisz uruchomić grę z DVD 1 aby wystartowała, co to w ogóle za pytanie? :))
     
  4. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    próbowałem odpalić 1 Dvd i to samo wyskakuje
     
  5. deejaydex

    deejaydex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krosno Odrzańskie
    Dziwne.... kto wydał tą wersję battlefielda 3, którą Ty masz? Przy pobieraniu na pewno było w nazwie podane.
     
  6. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tylko takie dane mam Battlefield.3.RF.XBOX360-XPG
     
  7. deejaydex

    deejaydex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krosno Odrzańskie
    Z tematu na tym forum wyczytałem:

    "Burned without the new FW. Installed HD textures from Disk 1, loaded Disk 2 and playing SP atm. On about the 3rd mission, no issues so far. So normal burn works fine, just don't know if it's safe, but that's how it always goes."

    Czyli jak widać, płyta 1 to multi/co-op i większe textury natomiast płyta druga to single-player. Więc dlaczego nie działa Ci dvd 2? Nie wiem... jest to conajmniej dziwne.
    Spróbuj skopiować tylko i wyłącznie Dvd 2 na konsolę i odpalić.
     
  8. 3pstrzy

    3pstrzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wisznice
    Mam taki sam problem jak autor tematu tylko że dotyczy Moh warfighter pobrany stad â—˜ DVD 2 - â—˜ Medal of Honor Warfighter (2012) XBOX 360 - azazelangel2000 - Chomikuj.pl

    Jakies sugestie?


    EDIT
    przerobiłem na GOD i działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum