1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield-Xbox Live Oraz LT 3.0 .

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez redions, Grudzień 15, 2012.

  1. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam . Od wczoraj zacząłem gre na LT 3.0 przez Live . Podobno szanse znikome na bana . Przymierzam sie do pobrania Bf 3 . I moje pytanie brzmi czy coś do niego trzeba bedzie kupić ? . Jakiś kod czy coś w tym stylu ? . jest jakiś okreś probny np tak jak w fifie ? .

    PS . Może orientuje sie ktoś dlaczego nie moge zmienić opcji regionalnych ? . Poprostu no nie moge kliknąc w te opcje jest tak jakby nie dostępna . Z góry dziekuje za pomoc i Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na LT 3.0 są bardzo małe szanse dostania Bana ale są :), aby grać online w Battlefielda 3 musisz kupić online pass tak jak w Fifie :)
     
  4. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aa czyli tak jak myślałem ;d . Aa wie ktoś może dlaczego nie moge zmienić tych ustawień regionalnych ? .
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Chodzi Ci o ustawienia w konsoli?
     
  6. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Taak . Bo chciałbym zmienić ustawienia regionalne na inne niż Polski . Aa nie mam tzn nie moge wybrać tej opcji . Klikam i guzik..Aa zależy mi na tym bardzo . Co może być nie tak ?
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja na swoim profilu mogę zmienić region, a załóż nowy profil na konsoli i zobacz czy na nim też jest zablokowana ta opcja.
     
  8. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zakładałem . Naa drugim też nie moge..właśnie nie wiem o co chodzi aa bardzo mi jest to potrzebnee..
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To przywróć konsolę do ustawień fabrycznych.
     
  10. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przywracałem dalej nic . Nie zbyt czaje już o co może chodzić..
     
Wczytywanie...

Poleć forum