1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield3 lt 2.0 nie powinno byc problemu jednak jest

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arekkoko, Styczeń 5, 2012.

  1. arekkoko

    arekkoko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc! przed wigilja przerobiłem xboxa mam dasha 13604 i xtreme 2.0 lt,pobrałem gre battlefield3 i nagrałem 3 mozliwosciami płyty
    wszystkie płyty nagrywałem w najnowszym imgburn z prędkoscia 2,4 z ustawieniem calculate optimal a LayerBreak pliku dvd wynosił 2133520 nagrywałem na verbatimach:( eh
    1 płyte przepuscilem obraz przez najnowszy abgx 360 w imgburn wybrałem opcje nagrania "truncate"
    2 płyte wybrałem juz opcje nagrania "overburn"
    3 płyte nie przepuszczałem przez abgx 360 i nagralem "truncate"
    Nie działa ani jedna wszystkie 3 po wybraniu"zagraj w gre" po 2 sekundach wywalado dasha
    ?????nie mam pojecia o co chodzi w czym tkwi błąd????
    Dodam ze wczesniej nagralem fife12 i działa bez problemu

    Licze na waszą pomoc Koledzy i Koleżanki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. danzgierz

    danzgierz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może załapałeś biblioteki. Podłączałeś się pod xbl ? Mam ten sam dash, nagrywane truncate z tym samym Layerbreak i wszystko chodzi. Fifa12 pojawiła się jeszcze na XGD2.
     
  4. arekkoko

    arekkoko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moj xbox nie ma stycznosci z netem,własnie wtym caly problem ze powinno wszystko chodzic
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    FIFA to inna kategoria, po pierwsze, jaki abgx? jaka wersja, bo jezeli faktycznie ten najnowszy to dogral Ci topologie ktora jest potrzebna do lt 3.0 a przy 2.0 dzialac nie bedzie, druga opcja jesli starszy abgx to wina moze lezec po stronie nagrywarki gdyz duzo osob ma problemy z grami nagrywanymi metoda truncate a nie nagrywarka ihas
     
  6. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Jeśli obraz ISO odpalales przez nowego abc 1.0.6 to gra napewno nog będzie działać na L.T 2. Wyjście pobrać jeszcze raz obraz gry i nagrać na nowo. Polecam clonecd do nagrywania.

    Wysłane z mojego Desire HD
     
  7. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak kolega wyżej pisał - przepusciles przez najnowszy abgx który dogral topologie, a lt 2.0 tego nie obsługuje. W tym tkwi Twój problem.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  8. arekkoko

    arekkoko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozpakowałem obraz jeszcze raz i nie przepuszczałem przez abgx nagrałem imgburn "truncate" z dobrym layerbreakiem dvd i calculate optimal i to samo gra po 2 sekundach wywala do dasha czy problem tkwi tylko w nagrywarce tzn nagrywarka nagrywa gry xgd2 a xgd3 juz nie chce?????jak tak sądzicie to jakie nagrywarki polecacie???????? niedrogie do 100zł
     
  9. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
  10. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To może starszym abxem spróbuj. Mało się na tym znam, ale może pomoże
     
  11. arekkoko

    arekkoko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    probowałem starym abgxem i probowałem nowy obraz nie przepuszczony przez nic i dalej to samo
     
  12. riddle13

    riddle13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolega ma podobny problem. Najlepiej nagrywac na liteon, truncate obcina obraz i masz 99%. Jednym działa, innym nie. Takie życie.
     
  13. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to albo wydać kaske na RGH albo nagrywarka nowa, a może sciągnij innego B3, albo inna grę z XGD3 i zobacz czy problem dalej sie pojawia
     
  14. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W takim razie zły obraz albo coś źle robisz.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  15. neon

    neon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie bedzie ci dzialac zadna gra xgd3 wypalana zwykla nagrywarka testowalem na Hitachi i Samsungach po wypaleniu na nagrywarce ihas 124b wszystko ladnie dziala


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  16. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Neon, nie pisz glupot.

    Wysłane z mojego Desire HD
     
Wczytywanie...

Poleć forum