1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield3 LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez erin, Luty 7, 2012.

  1. erin

    erin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, dziś fleszowałem xbox za 40zl. Sfleszowałem poniewaz nie chodzily mi gry typu bf3, mw3, forza4 itd. Fleszując xboxa gry nadal nie dzialaja. Co z tym zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. erin

    erin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    gry typu bf3, mw3, forza4 itd są to gry XGD3 Games, metoda nagrywania jest taka jak wyżej :cool-new:

    Nie chodzą tobie te gry, ponieważ źle nagrałeś.:shame:
     
  6. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak kolega na górze . Musisz nagrać jeszcze raz bo do tych gier co zgrałeś miały nie wgranej topology data .
    PS: Kolega miał lt 2.01 tak ? To mu działało bo na lt 2.01 mozna grać z topologią i bez topologi ;)
     
  7. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będziesz musiał nagrywać te gry metodą http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283

    Kolega nagrywał Skyrim właśnie tą metodą programem IMGburn

    Inny kolega nagrywał Skyrim pod lt 2.0 więc działa mu lecz ty masz lt 3.0 więc ci nie zadziała, musisz nagrać metodą wyżej.

    Pozdrawiam lakiluk2424, nie zapomnij kliknąć "PRZYDATNE":rugby:
     
  8. erin

    erin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No chyba że to był Battlefield 3, ta gra chodzi pod LT+3.0 bez topologi bez abgx1.0.6 :)
     
  11. erin

    erin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kumpel nagral normalnie gre skyrim a dziala pod lt 3.0. slyszalem jak sie ma dobra nagryware to nagrywa sie odrazu pod lt3.0 i nic nie trzeba robic. Ja juz jestem zielony nic nie ogarnim ...
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli obraz gry nie był przygotowany pod LT3, to nie ma takiej czarodziejskiej nagrywarki która bez abgx-a dogrywa "w locie" topologie :)
     
  13. erin

    erin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak dograc ten Topology ? bo robie tym abgx360 i nic sie nie dzieje .
     
  14. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ustaw autofix level 3 w abgx360
     
  15. erin

    erin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tak. tutaj masz dokładny opis http://xboxforum.pl/iso-f10/abgx-v1-0-6-released-116972-11.html#post925518
     
Wczytywanie...

Poleć forum