1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield3 tekstury hd.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez biczu38, Grudzień 20, 2013.

  1. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kiedy pobrałem bf3, nagrałem, cd2 nie działa, ale cd1 odpala się bez problemu. Kiedy włączam cd1 wyskakuje mi komunikat, czy chcę zainstalować tekstury hd, kiedy chcę pominąć, to gra włącza się od nowa i ponownie wyskakuje komunikat. Nie wiem co z tym zrobić. Dodam, że w folderze z plikiem iso były również pliki: AP25_61C746D7.bin ; DMI.bin ; PFI.bin ; SS.bin
    Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgraj sobie ręcznie tekstury przez usb na dysk.
     
  4. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam dysku, tylko pendrive, a na pendrive się nie da.
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W przypadku bf3 nie da.
     
  6. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc nic nie mogę z tym zrobić?
    Nie da się pominąć instalacji tych tekstur?
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  8. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale właśnie tu jest mój problem... Kiedy naciskam "B" żeby pominąć, gra włącza się od nowa i ponownie pokazuje się komunikat o teksturach...
     
Wczytywanie...

Poleć forum