1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield_Bad_Company_2_NTSC_XBOX360-CCCLX

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartman000, Luty 24, 2010.

  1. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Battlefield_Bad_Company_2_NTSC_XBOX360-CCCLX ktos sie dokopal moze czy ta wersja jest region-free??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie chce mi sie wierzyć ze juz jest przeciek ;]

    na prywatnych torrentach jeszcze nic nie ma :) poczekajmy jeszcze
     
  4. wieviurex

    wieviurex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jest to Region Free to jest NTSC
    przedmówca uprzedził mnie o kilka sekund
     
  5. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co pamiętam, to jakaś gra Region Free była sprzedawana w USA jako NTSC (bodajże CoD6), więc może ta też... Ale nie sądzę, żeby to już było BC2 - może to być fake, do premiery jeszcze ponad tydzień.
     
  6. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    na xbox-sky dzis o 15 wstawili.... @wieviurex ntsc tez moga byc region-free....
     
  7. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy to oznacza ze Battlefield Bad Company 2 NTSC nie pójdzie na naszych konsolach?? Mam gre mass effect 2 NTSC i mi działa tylko ze bez dysku bo wyskakuje ze aktualizacje trzeba zainstalowac ale wyjmuje dysk i działa normalnie, to o to chodzi??
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jejku... Niektóre gry NTSC czy PAL są region free.... To można sprawdzić tylko w abgx
     
  9. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha czyli jak sciągne bad company 2 to jest ryzyko trzeba czekac na jakiegos muzyna co sciągnie i napisze ze jest ok
     
  10. livingfear

    livingfear Guest

    Pokusa ściągnięcia tej gry jest tak wysoka,że długo nie przyjdzie nam czekać:)
    Ale ja nie ryzykuję,bo mnie znowu tak bardzo się nie spieszy.
     
  11. wieviurex

    wieviurex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też fakt mój błąd sry i thx za uświadomienie
     
  12. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    CCCLX jest wersja tylko NTSC jak narazie, na Pal czekamy od STRANGE lub LOCAL bo oni na swoich stronach potwierdzili up PAL'owski :)
     
  13. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
  14. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    no to juz wszystko wiadomo :) dzieki kamilwar5 za pomoc :)
     
  15. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  16. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
    hmm 007Bond007 co to ma byc ? Ten twój log niczego nie wyjaśnia nie ma tam nawet pokazane jaka to wersja...Zresztą nie ma sensu robic dalszych logów ja dałem i starczy w necie jest tylko jedna wersja wiec niczym się różnic nie będą
     
  17. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    No narazie jest chyba tylko jedna wersja więc nie wiem w czym problem.Jest to NTSC-CCCLX a pokazałem tylko błędy,więcej nie ma.
     
  18. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
    te błędy są we wszystkich nowszych grach co oznacza ze na livie nie mozna grac tak czy siak
     
  19. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    na jakiej stronie to znaleźliście ?? i wiecie coś może kiedy będzie wersja PAL
     
  20. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
    ta gra jest na bitsoup.org np a co do wersji pal to podejrzewam że późnym wieczorem powinna byc.
     
  21. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    a jak myslicie kiedy bedzie mozna sciagnac w polskiej wersji jezykowej ??
     

Poleć forum