1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bayonetta - zła płytka?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez porschak240, Styczeń 18, 2010.

  1. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Witam!
    Mam do Was pytanie dot. Bayonetty. Otóż wypaliłem już 2 płytki z prędkością 2,4 i wciąż gra nie chce działać :( Jest albo komunikat "Otwórz napęd" albo "Nie można odczytać płyty". Obraz jest sprawdzony w ABGX-ie, wszystko na zielono. Opłaca się dalej nagrywać?
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeeJay3k

    DeeJay3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    A na jakich płytkach nagrywasz? Może spróbuj na verbatimie jeśli na nich nie nagrywałeś
     
  4. zajaczek87

    zajaczek87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podaj pelna nazwe tej bayonetty, moze masz walnieta partie plyt
     
  5. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    najlepsze płyty to Verbatim każdy o tym wie a najlepsze rozwiązanie to kupno oryginalnych gier :)
     
  6. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    No cóż, ja używam płytek Extreme za 3 zł :D Może i tanie, ale jeszcze nigdy mnie nie zawiodły ;)
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To zmien płyty, bo o ile Twój portfel je trawi to napęd już nie. I to mogą być konsekwencje.
     
  8. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Dzięki za radę, Touch.
    A może ktoś miał Taki przypadek, że napęd "się zmęczył" takimi płytkami? Czekamy :D
    Pozdrawiam!
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaka masz przerobke
    bayoneta do wave 3 czyli musisz miec w abgxsie wave 3
     
  10. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    Hmm mam bayonette wstawke od strange - i na samym poczatku kiedy spada w tym wprowadzeniu pojawia sie loading w pewnym momencie i tak sobie wisi do usranej smierci ,musya leci ,animacje w tle tez tylko sie cagle laduje ;/
     
  11. miziaki12

    miziaki12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Jeżeli nie przerabiałeś obrazu i masz wave 4 to musisz użyć activate iso :) na 1.6
     
  12. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No i tutaj z kolegą się nie zgodze. Gdzieś na forum był bardzo mądry temat, w którym to ktoś pisał jak rozpoznać czy płyta jest OK czy nadaje się do wyrzucenia. Verbatim to firma (jak każda inna) i ma ona swoich podwykonawców (kilku)- firmy które zajmują się produkcją owych płyt.

    Z tego co zapamiętałem to tutaj streszcze. Płyty dzielimy na 3 grupy jakościowe:

    1. Jedynie 5% wadliwych płyt na 100 szt.
    2. do 25% wadliwych płyt na 100 szt.
    3. do 50%! wadliwych płyt na 100 szt.

    Bardzo łatwo można sprawdzić, do której grupy jakościowej płytka należy. Wystarczy kupić 1 szt. wrzucić do napędu i przeskanować odpowiednim programem. Dostajemy wtedy całe info a między innymi to, kto jest podwykonawcą owej płyty. Wtedy wystarczy już sprawdzić na liście podwykonawców jakiej grupy jakościowej płyty produkują (lista była załączona w temacie).

    Tak więc polecam tylko poszukać na forum żeby dostać pełne info ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum