1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Baza chetnych do grania XLink

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Drey, Październik 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Z powodu, że większość postów zrzeszających zainteresowanych do grania na XLinku jest bez ładu i składu proponuję taki szablon postowania:
    Nick na Kai:
    GG:
    Gry:
    Headset: Tak/Nie
    Godziny grania:

    Więc w moim przypadku to będzie tak:
    Nick na Kai: drey666
    GG:2051461
    Gry: Gears of War 2/3, Call of Duty Black Ops, Army of two the 40th Day, Forza Motosport 3
    Headset: Tak
    Godziny grania: Pn-Pt od 20:00, Weekendy do uzgodnienia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    headset na xlinku raczej Ci sie nie przyda:)

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego? z tego co sie orientuję to na system linku w gow normalnie możesz z drużyną rozmawiać.
     
  5. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    ja w black opsie nie moglem.jak bedziesz rozmawial skoro nawet grupy sie nie zrobi?

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie rozumiem z czym problem o jaka grupę Ci chodzi. Jak grywałem jeszcze w GOW1 to była rozmowa w
    drużynowym deathmatchu.
     
  7. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    chyba ze tak.jak ja gralem ze znajomymi to musielismy kozystac z zewnetrznych programow. masz polskie forum o xlinku i tam znajdziesz chetnych do gry na pewno

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ma ktoś poradnik na windows 7 jak zmniejszyć ping?? bo kumpel co jest ulice dalej chce się połączyć ze mną ale jest 40 ping;/
     
  9. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepszy sposób to *********ć wszystko co może używać połączenia z netem lub sieci z autostartu ;p
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    zrobiliście z bazy danych niepotrzebny spam, najlepiej aby obniżyć ping wyłączyć wszystko co "zjada transfer" + polecam program "CFosSpeed" który tuneluje neta tymsamym potrafi zmniejszyć ping a nawet przyspieszyć neta.
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Swoją drogą to ping powyżej 40 nie jest 'nieakceptowalny' - często z Neskim łączyliśmy się mając pingi po 60-70 (!) bo chłopak zapomniał wyłączyć torrenta :D
    także - wszystkie ******** , haszkody i inne zasobożerne programy należy zamknąć lub wyłączyć (w drastycznych przypadkach nawet menedżerem urządzeń pozamykać w systemie) i daję wam moje słowo że przy pingu 40 po prostu MUSI działać.
    nie wiem czy fakt, ze z neskim mamy internet 10mb/s jest w tej sytuacji na naszą korzyść no ale jak restrykcja to restrykcja. Da się ją nagiąć i to z palcem w nosie.
    Pozdrawiam


    z0nk31
    3532183
    Headsetu brak - najlepszą formą na Xlink i tak zostaje Skype
    dostępny w godzinach: pn-pt 16:15 - xx:xx
    sb-nd zależy o której wstanę do późnego wieczora/nocy
    gry - wszystkie które działają na xlinku oprócz symulatorów lotu
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    zonk31 przy 40ping nie możemy się z kumplem połączyć;/ więc nie wiem od czego to zależy
     
  14. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    powiniem byc ping do hosta nie wiekszy niz 30. chyba ze masz jtag i pingpatch.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  15. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    widząc ze robi się zagmatwanie w tym poście to być może wam się spodoba taki pomysł ?

    Players XLink Kai

    pozdrawiam
     
  16. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    wygląda całkiem fajnie :) może się przydać, chodź co prawda nr gg nie udostępniał bym na prawo i lewo - dopiero po pw na forum, ale pomysł fajny :)
     
  17. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    no to jest tylko przykładowy pomysł z gg oczywiście można stworzyć jakiś mini chat albo coś na wzór jakiegoś terminarza uzgodnionego wspólnie kiedy i w co można zagrać wszystko jest do dopracowania :)
     
  18. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    i mógł ktoś stworzyć jakiś szczegółowy poradnik do zmniejszenia pinga na windows xp/7 a nie wyłączyć ********, gg itd. np w menadżer urządzeń co można wyłączyć itd
     
  19. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no przkyro mi anarkad, sam nie wiem co Ci powiedzieć, poradziłem Ci jak tylko umiałem - nie wiem dlaczego nie możecie się połączyć. Może macie za słaby net ?!
     
  20. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    na 6mb a kumpel 2mb;/ czytałem że opcja gadzetów trzeba wyłączyć bo to też żere transfer, spróbuje ;p
     
  21. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    nie wazne jaka masz praedkosc a jaka strukture lacza.jak jest na nowhch kablach to jest ok. znajomy mial 20 mb i tez mu nie dzialalo. ja w lodzi jak mieszkalem to mialem wszystko na swiatlowodzie i ping rzadko 5 przekraczal

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum