1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BBC2 problemy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawidek295, Czerwiec 28, 2011.

  1. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    witam wiem ,że to forum o xboxie ale muszę to tutaj napisać może ktoś ma ten sam
    A więc tak
    zakupiłem BBC2 na PC ea classics
    i w singla mogę grać ale do multi sie dostać nie mogę normalnie się loguje
    i jak szukam servera to pisze,że nie może połączyć się z serverem mam zobaczyć czy wszystko u mnie w porządku z netem i spróbować ponownie drugi dzień już tak mam co zrobić???
    błaga pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    w edycji classics jest tylko serial
    co ma kod vip do łaczenia z serwerem??
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    masz wykupionego golda? konto założone na osobę pełnoletnią?
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale mi chodzi o battlefielda na PCCCC
    wiem ,że na xa trzeba mieć golda
     
  7. Polaczek2009

    Polaczek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sławno
    Update gry w folderze gry masz updater sciagasz ( chwile to trwa ) i juz masz mase serwerów problem powszechny ;)
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale ja pobierałem te updaty i nic to nie daje czekałem z 3h na to aż sie zupdatuje i nic
     
  9. Polaczek2009

    Polaczek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sławno
    serwery EA masz odznaczone? ( w polu wyszukiwania z boku sa takie zakładki)
     
  10. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy przekierowałeś DMZ na IP komputera na którym grasz?
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    @up
    co to te DMZ jak to przekierować

    @Polaczek2009
    przecież powinienem wejść na każdy serv bez problemu a i nie szuka mi serwerów od EA jak to zaznaczam listaj jesrt pusta czyli co to może być??
     
  12. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wchodzisz w ustawienia routera, wybierasz port for(coś tam) a następnie DMZ. W ustawieniach karty sieciowej znajdziesz ip kompa.
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale nie szuka mi servow ea co to oznacza/
     
  14. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Na PC nie ma kodu VIP, wszystkie mapki mają za darmo z aktualizacją.

    Rozumiem, że konto na stronie EA masz założone?
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    tak może coś z kontem mam??
    jak założe nowe może coś podziałać
    bo na tym co teraz mam to mam te tam BF na XA
     
  16. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To chyba oczywiste, że musisz założyć drugie
     
  17. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    tylklo czy jeden serial może być na wielu kontach??
     
  18. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Pomyśl trochę. Ja kupuje grę z serialem i całe forum gra ? Mam też bfbc2 i tam nie ma żadnej filozofii przy zakładaniu konta.

    Edit. Aha a co do szukania serwerów robisz to przez ten automat czy ytam gdzie masz listę serwerów. Jak przez listę i nie znajduje to po mojemu nie zaktualizowałeś clienta .
    Sent from my X10i
     
  19. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    To może ja się podłącze żeby nie robić syfu nowym tematem o bbc2

    muszę sprawdzić czy kod vip został zużyty a nie mam golda jak to sprawdzić czy jest aktualny tak żeby nie stracić go jak by był nie wyczerpany?
     
  20. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    normalnie zaktualozowałem czekałem 5h wiec nie wiem o co chodzi z tym
    i szukam przez ta wyszukiwarke
    i znajduje mi w ***** tych serwów ale żaden od EA bo zaznaczam żeby było od EA i pusto
    daj może linka jakiegoś do nowego klijenta może nie już o co chodzi
     
  21. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie zaznaczaj ea serwerów tylko hostowane niezależnie. Musi Ci chodzić. Sprawdź wersje gry w menu gry szukaj. Masz w menu Vietnam ? Jak nie masz to 2gb upa czeka.

    Sent from my X10i
     
Wczytywanie...

Poleć forum