1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bbc2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez doomi96, Grudzień 8, 2010.

  1. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie dlaczego nie można pograć w BBC2 W multi? Nie szuka żadnego serwera nic... Raz na jakiś czas pograć można ale kurcze teraz to już w ogóle nie mogę wbić:( Wie ktoś co to może być? Myślałem że jak wpisze kod VIP to będzie ok ale niestety tak nie jest:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
  4. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam inne gry mogę grac np w fife10 przez neta (xbox live) a tu nie:/
     
  5. jacek999placek

    jacek999placek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    No to nie wiem, bo na razie nie mam Xboxa ale będę miał na święta.
     
  6. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Ja dziś grałem ponad dwie godziny (godzinę temu skończyłem) i łączyło się bez żadnych problemów.

    A zgrałem nowy update multiplayer (1,6 GB) ?
     
  7. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Musisz aktualizację multi ściągnąć i bedzie ok
     
  8. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK już ściągam 34% mam:) thx:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum