1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BC2 problem online?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paradox2604, Luty 12, 2011.

  1. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam moze banalne pytanie ale musze znac odpowiedz
    chodzi o to ze kupilem dzis gre Battlefield BC 2 i chcialem zagrac przez siec wiec wchodze w zakladke szybka gra i pozniej klikam dolacz do gry ale wyskakuje mi ze gra nie jest dostepna sprobuj ponownie(albo cos w tym stylu)???? nie wiem o co tu chodzi ? moze o to ze aktualnie nie ma graczy lub cos w tym stylu i dlatego nie chce mnie polaczyc? czy moze cos zle zrobilem? pozdro
    moze jakis kod trzeba wpisac lub gdzies sie zarejestrowac ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nikt nie gra w ta gre?? myslalem ze jest to jedna z najlepszych gier do multi?
     
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Dalej masz z tym problem?
    Tylko w tej grze?
    Grasz w jakieś inne online?
     
  5. Grom

    Grom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    malo osob w to gra i porpostu moze nie bylo serwerów, ja np. od 10-14 jak wogole znajde jakis serwer to max 3-6 graczy siedzi w grze, dopiero jakos po 17 gra w nia tyle osob ze mozna grac 8vs8 ew. wiecej chociaz 12v12 to juz chyba z 6miesiecy nie gralem, chociaz nawet 12v12 to za malo jak na taka gre;p lepiej ja sprzedaj i kup sobie Coda albo Bad company 1, moze i wole BFA ale w cod mw 2 serwerow z full graczy szuka mi z 10sec.
     
  6. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    A pobrales dodatek Vietnam (aktualizacja 1,7 gb)?
    bez tego multi nie ruszy, osob gra multum, nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem meczu
    __________
    Wyslano z Android Taptalk Pro
     
  7. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    ayfkm ? to jedna z najczęściej granych gier na Xbox 360 zaraz po MW2 więc jak nie w BBC2 nie grałeś to się lepiej nie odzywaj,i nie każ sprzedawać mu gry która na kolana bije MW2.
    Przepraszam Moderatorów ale denerwują mnie takie wypowiedzi.
     
  8. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    a porty masz odblokowane?
    jeżeli nie, nie połączysz się z niektórymi sesjami
     
  9. ZERO-GRAVITY

    ZERO-GRAVITY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Bzdura.

    Wracając do problemu autora tematu. Wydaje mi się, że nie pobrałeś najnowszych map dla serwerów. Pobierzesz je, wchodząc w grze w opcję 'Sklep'. Jeśli to nie pomoże, zrób zdjęcie z błędem.
     
  10. Neithell

    Neithell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Musisz bodajże pobrać aktualizację do BC Vietnam ( nie DODATEK tylko AKTUALIZACJĘ , która jest wymagana do gry przez sieć ). Co do ludzi i wyszukiwania serwerów, to nie ma z tym najmniejszego problemu. Ludzi gra od groma i większość serwerów na które wchodzę są prawię non stop pełne.

    PS: Najlepiej abyś odblokował też niektóre porty. Będziesz mógł w tedy łączyć się z sesjami, które normalnie, przy zablokowanych portach są 'nieosiągalne'.
     
Wczytywanie...

Poleć forum