1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ben 10 aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karolqa, Grudzień 1, 2011.

  1. karolqa

    karolqa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciaglem ben 10 galactic racing i po wypaleniu wola o aktualizacje po kliknięciu tak wywala błąd ??? co zrobić żeby chodziła podobno mam 2,0 podpiac live i sciagnac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jaką masz wersje dasha ? Nie podpinaj do live bo pobierze ci cichą aktualizację i większość nowych gier przestanie ci działać.
     
  4. karolqa

    karolqa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2.0.13146 a nowe gry i tak nie chodza ani mw3 ani forza tylko chwile czarny ekran i powrot do menu xboxa
     
  5. karolqa

    karolqa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jeżeli chcesz zaktualizować dasha musisz powrócić do oryginalnego fw napędu. W ostatniej konsoli którą robiłem nie chciał puścić aktualizacji z 13146 -> 13599(wymaganego do nowych gier) bez powrotu do oryginalnego FW. Masz klucz napędu? Jaki masz napęd ? Zapewne zaraz zapytasz jak to zrobić i czy możesz sam to zrobić. To zależy od tego czy masz DVD-key, jaki masz napęd i czy masz odpowiedni kontroler na płycie głównej. Jeżeli nie chcesz się sam tym babrać to o ile nie masz slim'a oddaj komuś do zrobienia, drogo cię raczej nie wyniesie. Po więcej szczegółów zapraszam tutaj http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/
     
  7. karolqa

    karolqa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    liteon klucz mam podjade do znajomego co mi robil to i zaktualizuje mi dasha jak trzeba dzieki za odpowiedzi
     
  8. karolqa

    karolqa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde jest problem mam klucz napedu ale do nowego ! a zmienialem naped kiedys bo stary spalil sie czy da sie to teraz zakualizowac jak nie posiadam starego klucza ?
    mam konsole z 2008-07-18
     
  9. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jeżeli nie masz klucza pierwotnego napędu to nic nie zrobisz. Musiał byś go z NAND odczytać. RGH rób.
     
  10. karolqa

    karolqa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co rgh ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum