1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Benq a wydobycie klucza z LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kobian, Listopad 24, 2010.

  1. Kobian

    Kobian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam serdecznie.

    Jako że poradziłem sobie z uaktualnieniem kuzyna xboxa z LT do LT+ to nachodzi mnie teraz kuzyna kolega co by mu LT+ wgrać na napęd Benq, nie posiada klucza napędu.
    Szukałem troszkę ale nie znalazłem opisu w jaki sposób wyciągnąć klucz gdy jest wgrany LT.
    Może ktoś z szanownych forumowiczów podrzuci linka do lektury lub naprowadzi jakoś ? :)

    Dane napędu:

    Benq vad6038
    HW j-da1a4
    FW 64930c
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    może w dosflashu daj "r" jak read ?
     
  4. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Miałem przerabianą konsolę i koleś mi nie dał klucza napędu, można jakoś go dostać bez żadnych kabli ? czy muszę iść do serwisu w którym mi przerabiał ? I będę musiał zapłacić żeby koleś mi go dał czy nie ?
     
  5. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to macie problem, bo w standartowy sposób nie da się teraz zczytać klucza. Może koleś, który przerabiał ma gdzieś zapisany klucz i warto się do niego zgłosić? W którymś poście pisali, że w tym wypadku klucz można zczytać w inny sposób, ale nie pamiętam czy z innych punktów z płytki napędu, czy trzeba ciąć ścieżki, czy też w jakiś inny sposób - najlepiej poszukać w postach, bo było pisane napewno.
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    OMG czytac nie umiecie? Co wam napisal Qazimodo? Dajecie do dosa i dosflashu R. O ile nie macie liteona i LT wgranego :)
     
  7. Kobian

    Kobian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Myślałem że jak z liteon-em, cięcie scieżek itd.
    Qazimodo, bgszef- dziękuję bardzo.

    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum