1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

benq bad flash

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez m4rc1n3k, Wrzesień 30, 2012.

  1. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Oczywiscie cos musialem zwalic :( Robilem wedlug tutka z forum, udalo sie, potem chcialem do nowszego i wprowadzajac naped w vendor mode, zawiesil mi sie komputer i bluescreen, odpalam jeszce raz i JF pokazuje No Device Detected. Naped to Benq. OFW mam sciagnete.

    Pytanie z innej beczki, jak nazywa sie plik dla lt+ 3.0 benq ( nie 0800 )?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: benq bad flash

    Jak masz ofw to w jf wsad zrób i dosflash.
    0800jest do kopiowania gier. Lt wybierasz takie jaki masz fw (chodzi o te numerki fw)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    moglbys bardziej rozpisac to wsad zrob i dosflash ? bo nie kumam zabardzo
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przygotuj sobie FW w jf z kluczem napędu i wgraj lt3 dosflash .
     
  6. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zapewne zbrickowałeś napęd jak zawiesił sie komp i teraz JF nie widzi Ci napędu...

    Musisz przyłożyć Probe'a do punktu MPX na PCB napędu, a jak dokładnie to zrobić, co i kiedy przyłożyć to wystarczy że otworzysz JF i w ostatniej zakładce IRC CHANNEL będziesz mógł pobrać cały TUTORIAL, a w nim BADFLASH RECOVERY odnośnie Benq i masz wszystko opisane + fotki.
    Inaczej nie wgrasz wsadu jak JF nie zobaczy ci kości i dopóki poprawnie się ona nie zgłosi....

    A co do pliku to: LTPlus-0442-v3.0.bin do tego wklejasz swój KEY z OFW.bin
     
Wczytywanie...

Poleć forum