1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

benq blad e65

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez poplukasz, Grudzień 13, 2011.

  1. poplukasz

    poplukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ma problem podczas aktualizacji do 13146 wystapil blad e65 mam naped benq byla tam przerobka iextreme 1.4 jak moge sobie teraz poradzic w dosflash mam
    status 080 prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    masz klucz? Uważaj, nie baw się dosflashem bez klucza! ja przez przypadek wyczyściłem se napęd (a uważałem na to strasznie:p)
     
  4. poplukasz

    poplukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Zapraszam do działu arytkuły > firmware. Myślę, że warto wgrać oryginalny firmware do napędu i dopiero wtedy ruszyć aktualizację. A jak zaktualizujesz śmiało wgrywaj LT 2.0
     
  6. poplukasz

    poplukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoko tylko ze nie mozna wgrac firmware bo nie wykrywa napedu w dosflash i ma caly czas status 080
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wpisz l-o-eras.exe +twój port podłączonego napęd np l-o-eras.exe b400 jak będzie status 80 wyłącz zasilanie i włącz i znowu wpisz komendę l-o-eras.exe z twoim portem powtarzaj tą czynność do puki status nie zmieni się na 72 .
     
Wczytywanie...

Poleć forum