1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Benq iXtreme 1.4

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez goolash, Styczeń 13, 2009.

  1. goolash

    goolash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    Witam wszystkich
    Mam takie pytanko
    Zakupiłem kosole z dvd Benq + Xteme 1.4 (nie 1.41)
    Zauważyłem ze kilka gier na niej nie bangla. Na innych chodzą ale na tej nie. Nie mam szans powrotu do orgialnego flasha stad nie mam szans na upgrade iXtreme do najnowszej wersji.
    Teraz moje pytanie czy a się jakoś spatchować te nie działajace gierki tak aby śmigały na 1.4 ?
    dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    mnie sie wydaje, ze powinno sie dac wgrac ixtreme 1.41 albo nawet 1.5 i powinno pojsc. Nalezy zgrac obecny firmware z napedu, wyciagnac klucz i po sprawie :)
     
  4. goolash

    goolash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    hmmmm
    Jestem prawie pewien ze nie da się wyciągnąć klucza dvd z przerobionego napędu, ale jeśli się mylę to proszę o oświecenie !!!
     
  5. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Przy flashowaniu konsoli org. klucz jest wpisywany w nowy firmware.Inaczej by Ci napęd nie ruszył w konsoli. Proponuje zrobic tak:

    Zgraj ten FLASH co masz w napedzie i przeslij mi plik BIN na adres

    pawelomega@gmail.com, postaram Ci sie ten klucz wyciagnąć.
     
  6. goolash

    goolash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    a jednak da sie !!
    i przy okazji dowiedziałem się że kupiłem z 1.41
    ..hmmm no ale właściwie to nie rozwiązuje problemu nie działających gier
    na weekend bedzie 1.5 zobaczymy co dalej
    dzieki
     
  7. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    moze masz xtreme a nie i-xtreme. Zflaszuj najlepiej i-xtreme 1.5 i gry musza latać ;) powo
     
Wczytywanie...

Poleć forum