1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kopecioch, Maj 26, 2008.

  1. kopecioch

    kopecioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak jak w temacie co teraz jaka predkosc????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

    12x?
     
  4. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

    Ma przecież napisane w temacie że 5x :p
     
  5. kopecioch

    kopecioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

    Wgralem 12x i juz brak klopotow. Wnioskuje ze orginalne gta 4 wymaga czytania 12x poniewaz przed przerobieniem czyta z taka predkoscia konsola czyli M$ wiedzial co robi stosujac fabrycznie 12x
     
  6. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

    U mnie na 8x działa jak złoto, zero doczytywań :p
     
  7. kopecioch

    kopecioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

    No kurde wlasnie mnie to dziwi mam konsole tygodniową kupiłem nowke w Media wersje Arcade z falconem +Hdd 20gb xboxa,przerobilem posprawdzalem kazda predkosc niestety na 5x,8x tekstury sie doczytywaly mowie tu o calych budynkach drzewach nawet jak tyle co sie z domu wychodzi (save) to tyle co dzwi otworzysz i nie ma tekstur brak przedmiotow np. Drabina obraz grafitii schody.natomiast na 12x wychodze i wszystko jest przypomne konsola nowa tygodniowa dysk HDD i org.Gta 4
     
  8. Drool

    Drool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

    Być może moje pytanie wyda się w pełni noobowskie, ale... w jaki sposób mogę sprawdzić z jaką prędkością działa mój napęd i zmienić jego prędkość mając iXtreme? Mam oryginał IV i problem z teksturami znacznie zmalał, jednak nadal odczuwalne są dość częste loadingi.
     
  9. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Benq ixtreme 5x+HDD+ orginal GTA + Falcon i nadal TEXTURY!!!!!!

    firmware sprawdzisz dumpem (bylo) i wrzucajac je do toolboxa a ten poda predkosc

    predkosc napedu mozesz zmienic robiac reflash
     
Wczytywanie...

Poleć forum