1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BENQ iXtreme Lite Touch (LT)

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez -=DEXTER=-, Marzec 6, 2010.

  1. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    No i doczekalismy sie:
    http://www.4shared.com/file/235357454/8814fd35/Benq_iXtreme_LT.html


    Wyszedl od razu nowy Jungle Flasher 1.72.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    super działa jak należy,a wie ktośczy można spodziewać się LT dla samsunga ?
     
  4. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    no i z tego co tu pisze wszystkie gry powinny mieć SSv2 nie patrząc na Wave! :D
     
  5. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Brak zmian w przypadku napędu LITE-ON czy może coś poprawili?
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jak dla mnie ciszej chodzi napęd i krótsze oczekiwane na odczyt
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    czy mowa o benq, czy to odpowiedź na pytanie Davvido??
     
  8. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    a idąc dalej w pytaniach - skoro benq firmware fabryczny odczyta się bez problemu i teraz ten z LT nie będzie do sczytania - to po kolejnym updacie M$ konsola będzie oflagowana tak? no bo jeśli benq nie daje się sprawdzić to ban za kombinacje
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da się odczytać normalnie
     
  10. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    to na czym polega wyjątkowość LT - bo już teraz to nie kapuję zupełnie
     
  11. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    ej chlopaki to jak jest wkoncu z tym ssv2. ssv2 powinny miec wszystkie gry czy tylko te od wave 3? bo przedtem byla mowa ze tylko wave wieksze niz 3 musze miec.
     
  12. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przylaczam sie do pytania Lamia. Czy jest takie samo bezpieczenstwo jak przy LT dla liteona ?
     
  13. lukciu24

    lukciu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chcialem sie dowiedziec czy flash robimy tak samo jak w przypadku 1.6 na 1.61? ..jakich progsow potrzeba? nie sledzilem tematu LT od dluzszego czasu i w zasadzie nie wiem czy jest sens zmieniac z 1.61, bo cos tu widze ze sa jakies akcje ze sprawdzaniem obrazow, dogrywaniem ss2, a co z reszta starych gier? pod LT nie mozna ich uzywac po live?
     
Wczytywanie...

Poleć forum