1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

benq lt+1.1 niechodzi gra ap25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szawar, Grudzień 30, 2010.

  1. szawar

    szawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć jestem nowy ale mam płyte asusa P5Q SE PLUS i po wgraniu lt+1.1 do napędu benq niechodzi acb3 a na innym ixboxie chodzi dlaczego dziękuje z góry za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A miales taki naped oryginalnie w konsoli? Co sie dzieje jak wlozysz gre?

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. szawar

    szawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czarny ekran jest a napęd jest orginalny
     
  5. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    spatchowałes ja wogule??
     
  6. szawar

    szawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ale mam nowego dasha
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Czyli brak patcha LT+, gdybyś użył programu abgx360, to mógłby on sam go wgrać, poszukaj na liście w mojej sygnaturze poniżej. Pomiń krok z programem ppf-o-matic oraz pobierz wersję 1.0.5, zamiast 1.0.4: http://hotfile.com/dl/87569751/257a426/abgx360_v1.0.5_setup.exe.html

    Jeśli jest to wersja PL, to musisz jeszcze pobrać angielską i wgrać do niej pliki językowe.
     
  8. szawar

    szawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy że i tak musze patshować nowe gry a niemoge nagrać je tak jak są
     
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    tak, musisz patchować

    a na innej konsoli działało, bo pewnie był Samsung, a on nie wymaga patchowania gry
     
  10. szawar

    szawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gre dostałem od kolegi bo nagrał 2 razy ztym że uniego chodzą obydwie a umnie żadna na liteonie
     
Wczytywanie...

Poleć forum