1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Benq po aktualizacji nie widzi go JF

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Bult, Wrzesień 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bult

    Bult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Konsolka miala zrobionego spoofa na naped benq, po aktualizacji E64. Wkladajac do konsoli litka odpala sie ale jak wiadomo brak klucza poniewaz zostal on w benq a ten nie jest widoczny pod JF tak jak by byl uwalony czy ktos ma jakis pomysl jak wyciagnac z niego wlasciwy klucz ?
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To po co kasowales z liteona. Masz problem czeka cie wydobycie z plyty glownej.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    młem spoof z samsungiem po aktualizaci i też błąd ale niepamiętam dokładnie ale chyba wgrałem nowy cfw ale bez spoof i wszystko smiga tylko gry z ap 2.5 nie żeby nie skłamac mam dwa napędy które działają samsung i liteon ale chodzi mi oto że błąd zginął po refleshu czyli moim zdaniem twój benqu jak nie zrobiłes erase to keya posiada
     
  5. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
    Hej,
    Dostałem od znajomego konsole z napędem benq i dashem 8955. Podczas aktualizacji konsola się zawiesiła, więc odłączyłem zasilanie. Po tym kroku, konsola wywala E65 a napęd nie chce nawet wysunąć tacki. Jest po prostu martwy.
    Dosflash ani jungleflasher nie widzą go. Czy jest jakiś sprzętowy sposób aby wprowadzić napęd vendor mode? Jak sądzicie, czy przelutowanie chipa do sprawnej elektroniki może pomóc?
    p.s. absolutnym priorytetem jest wydobycie klucza ;/
    pozdrawiam
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W ciemno. Podłączasz i w JF klikasz intro device id na wolnych portach
     
  7. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    też miałem problem z tacką napęd nie reagował ale go rozkręciłem i wysunołem na zamku recznie i jakos hula lt 1.91 napęd liteon myslałem że go uwaliłem ale nie bo ja wgrałem iny soft niż 0251c po prostu trzeba go otworzyc ręcznie
     
  8. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    sory dopisze że tacka do połowy na zamkniętym napędzie brak status 0x72
     
  9. k_kolom

    k_kolom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wczoraj aktualizowalem swojego Benq i niestety w trakcie aktualizacji przy zapisywaniu 3 banku zwiesil sie komputer :)
    Efekt tego byl taki ze po resecie JF przestal widziec naped, probowalem w 2 komputerach.
    Pomoglo klikanie w ciemno intro device id na portach na ktorych JF nie wykrywal napedow.
    Na tym na ktorym byl benq pokazalo ze jest w vendor mode w innych wywalal blad, po ponownej aktualizacji naped smiga jak nowy i znow jest widoczny w JF
     
  10. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    Koniec z głupimi pytaniami i pomocą bo nikt już nie szuka i nie czyta odrazu nowy post albo temat i proszę wszystkich co mają wiedze nie odpowiadać czas ogarnąć to forum !!!!!!!!!!!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum