1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Benq rysuje płyty.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Piachu007, Styczeń 10, 2010.

  1. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam otóz mam taka sprawe mam konsole z napedem benq. Przy wkładaniu płyty (przy wczytywaniu) do napędu musi byc ona rysowana ponieważ po kazdej "sesji" wyciągam płytę w coraz gorszym stanie. Konsola to Core System lecz po serwisie (data serwisu 01.02.2009). Napewno ma napęd benq bo widziałem tylko białe kabelki a płyta to xenon. Co poradzić?


    Ps. Sa to rysy niezbyt głębokie które rozchodzą się we wszystkich kierunkach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Hmm kup nowy napęd. Albo sprzedaj tą konsolę i kup falcona albo jespera.
     
  4. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    ja mam falcona i napęd benq i mi nie rysuje ale musze zmienić bo i sie zajechał;p
     
  5. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    A może poprostu oddać na gwarancję mam jesszcze rok (ta od microsoftu)
     
  6. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Konsole na pewno masz postawiona na rownej powierzchni?
     
  7. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Oczywiście sprawdzałem tą specjalną miarką :)
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie wiem jaką miarką sprawdzałeś :D ???
    ,ale jak masz gwarancję to wysyłaj - proste
    w core raczej były napędy Samsunga ,ale może i Benq się trafił
    rysuje ci płyty bo laser słaby i nie może skalibrować wiązki na płycie
    i uderza o nią - wysyłaj jak masz gwarancję

    .
     
  9. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    No faktem dziwne jest że w xenonie jest benq, ale to tylko dlatego że wcześniejszy core system jakiego miałem miał napęd hitachi (dla mnie świetny żadnej rysy mi nie zostawil) a ten jest "po serwisowy" w styczniu 2009 był w serwisie microsoftu.


    Do Qazimondo no tą do mierzenia czy jest równo zapomniałem nazwy
     
  10. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jesli chodzi o miarke to pewnie poziomica

    jak masz gware to slij
     
  11. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Taaa !!! Kupujcie konsole z dyskiem , napęd nie pracuje , nie chłodzi tak intensywnie , wiele osób pisze że musi napęd wymienić , trzeba było wcześniej za tą samą cenę dokupić dysk a nie narzekać na to jaki ten Xbox jest słaby , no ale jak masz gwarancje i nie przerobiłeś do wysyłaj będziesz miał za darmo , ale musisz dokupić dysk :p :D
     
  12. jose arkadio

    jose arkadio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a próbowałeś otworzyć napęd?
     
  13. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Mam dysk pare dni temu dokupiłem oryginalną 20gb
    @up nie mogę otworzyc bo mam plomby.
     
  14. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    każda płyta zbiera powierzchowne ryski ;] choćbyś nie wiem jak się starałpłytę zawsze dorysujesz powierzchownie ale nie bój się takimi rysami nie ma się co przejmować gra dział normalnie z nimi
     
  15. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Nie no jak grałem na tej konsoli to ztarło mi pgr3 a saints row'a 1 są problemy z piosenkami.
     
Wczytywanie...

Poleć forum