1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Benq w jasperze

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Bugal, Październik 21, 2014.

  1. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Jest możliwe żebym miał napęd benq w jasperze jeśli nie był nigdy wymieniany?


    Info orso// Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematu w Świeżakach. Przenoszę



    EDIT:

    Dobra dzięki za pomoc lol.

    Inna sprawa: czy odłączając i podłaczając kilka razy pod rząd kabel hdmi mogłem popsuć wyjście hdmi w tv (tzn. czy moglo dojsc do jakiegoś spięcia)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1259
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Teoretycznie tak i spotkałem się z kimś kto pisał że mu poleciała iskra gdy wyciągał kabel co uszkodziło tv i kartę graficzna. Moze nie miał uziemienia ?

    Ja jednak odłączam kabel bo nie mam miejsca na drugi odbiornik na biurku i podczas pracy przepinam go pomiędzy PC a xbox'em czy pc i ps3 i nigdy odpukać nic się nie popsuło. Wydaje mi się że HDMI jest plug n play ?! Co sugerowało by pod Windowsem sygnał dźwiękowy podczas podłączania i odpinania jak z akcesorium na usb.
     
  4. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Ja od kolegi kupiłem kabel za 20zł - na początku wszystko ładnie ale nie było dźwięku, pogrzebałem w ustawieniach tv, znowu wszystko pięknie już z dźwiękiem, ruszyłem telewizorem i teraz cały czas coś z kablem, dziadostwo.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podczas podłączania hdmi jedno z urządzeń powinno byc odpiete od zasilania. Gratuluję oszczędności na kablu i ewentualnym rozdzielaczu hdmi. Dołączając i podlaczajac tak hdmi bardzo prosto jest uszkodzić sprzęty
     
  6. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    haha a po ile chodzą normalnie kable hdmi oryginalne od xboxa? 20-30 zł? to jaka oszczędność?
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1259
    Punkty za osiągnięcia:
    113

    Nie oszczędności na kablu a mam uszkodzone jedno gniazdo hdmi w monitorze i podczas np. grania nagle znika obraz na 2s co podczas potyczki mp jest dość wk. Robię tak od kilku lat, chciałem kupić przełącznik hdmi jednak ceny są z kosmosu, skoro twierdzisz że powinno być odłączone jedno urządzenie to poszukam informacji najwyżej zacznę odpinać monitor od sieci podczas przełączania.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zobacz kogo cytowalem. Co on napisał i ja...
     
Wczytywanie...

Poleć forum