1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BETA Battlefield'a 3 dostępna dla wszystkich

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez rafcio.b@op.pl, Wrzesień 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafcio.b@op.pl

    rafcio.b@op.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzisiaj 29 września. Jak się wam gra? Spełnia wasze oczekiwania?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
  4. tactlessczak28

    tactlessczak28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da się pobrać już 5 min jest 0% ....
    Edit:Ruszyło 10%,mam neta 512kbs ale to nie zmienia rzeczy bo z rapida pobiera się zazwyczaj 230-260kb
     
  5. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Się okaże wieczorem ^^ Ja mam juz 18% :D
     
  6. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja przed 20 min zacząłem mam neta 2mb a juz mam prawie 70%
     
  7. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Pograłem już dwie godzinki i jak dla mnie spoko, ale za małą mapę dali czasami biegałem kilka minut i postrzelałem sobie, ale jak już zginąłem to przy respawn od razu headshot i to kilka razy z rzędu trochę mnie to denerwuje oraz za dużo krzaków w których za dużo snajperów się chowało czekam na pełną wersje gry i inne mapki
     
  8. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teraz zasysam na kompa, na xboxa wcześniej zassłałem to się załamałem grafika gorsza niż w BFBC2.
     
  9. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oj czuje, że na kompie będzie dużo lepsza grafa BF zajmuje 3,90GB a na Xboxie tylko 1,30GB, na szczęście mam neta 10Mb/s
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Mi niestety origin nie działa więc bety nie pobiorę teraz może w nocy się uda.
     
  11. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja właśnie zaczalem pobierac :) chętnie się na własne oczy przekonam, jaki to będzie gniot :D
     
  12. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    pamiętajcie, że to tylko beta.
     
  13. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    co ty nie powiesz na pc będzie lepsza grafa o łał ......

    @!mnih nudzi ci się i kolejną wojnę fanów chcesz wywołać ? skończyłbyś już .....
     
  14. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    proszę o pomoc.
    specjalnie wykupiłem abonament xbox live na 48h i jak chce pobrac to wyskakuje ze muszę przejść na konto GOLD by zagrać. WTF?
    przecież mam abonament na 48h.

    Bardzo proszę o pomoc bo chciałbym przetestować co to warte jest.
     
  15. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    taki kod nie daje statusu gold, ale mozesz grac multi, nie wiem chyba jak pobierzez z netu tą gre i nagrasz na płyte dvd normalnie to bedziesz mogł chyba grac , sam mam zamiar tak zrobic
     
  16. Arii

    Arii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    327
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Abonament 48h pozwala grać tylko na multi, reszta przywilejów związanych z goldem jest niedostępna. Sam się kiedyś na tym przejechałem.
     
  17. Arii

    Arii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    327
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Po pierwsze beta nie dla wszystkich bo tylko goldy mogą grać, dopiero po siedmiu dniach konta silver z wykupionymi np. trialami na 48h.

    A co do samej gry. Aspektów wizualnych nie będę oceniał bo to dopiero wersja beta, niektórzy mówili nawet, że bardzo jej wczesna faza. Dźwięk, moim zdaniem fantastyczny, efekty związane z wybuchami itp są świetne. Generalnie trudno jest oceniać najnowszego Bettlefielda po dwóch mapkach na multi.

    Apel dla wszystkich napinaczy wyśmiewających grafikę na konsoli. Dajcie sobie spokój, idźcie na dwór do kolegów pograć w puchę albo w policjantów i złodzei a nie bierzcie się za pisanie postów na tym forum :)
     
  18. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Rozumiem, no to wychodzi na to że będę musiał grać na PC
    Może ktoś wie czy działa pad Xboxa w wersji PC? bo w BC2 nie działało.
     
  19. K0TAKU

    K0TAKU Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    1094
    Polubienia:
    238
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Brawo EA. Fenomenalnie przygotowaliście servery na ogromny napływ graczy - laguje strasznie. Haha, najpierw nakręcają hype wokół tej bety, a tutaj nie da się pograć. Dlaczego? Bugi, lagi, błędy, błędy, bugi. Tak, tak, to dopiero 'beta', bardzo wczesna faza gry, tylko że Battlefield 3 za maksymalnie 10 dni trafi do tłoczni. Bardzo dużo do tego czasu zmienią ... EA i DICE - jak macie wypuszczać tak niedokończoną, zabugowaną, lagującą betę nie róbcie tego wcale! Dobra, ale koniec tych negatywnych aspektów bety, czas przejść do pozytywów. Świetnie zostały wykonane modele broni, dźwięki, mapa (wnętrze 'Metra' robi ogromne wrażenie). Strzelanie zaczęło sprawiać ogromną satysfakcję(w przeciwieństwie do BC2). Bardzo łatwo wykryć snajpera, to akurat dla osób grających karabinami plus. Grafika ... hm... EA skutecznie zamydliło nam oczy trailerami z wersji PC, bo graficznie wersja na x360 wygląda na lekko ulepszone BC2. Ale muszę powiedzieć, że i tak grafika jest bardzo ładna, jeśli przed zagraniem w betę, uświadomiliśmy sobie, że gramy na 6 letnim sprzęcie, a nie na złożonym za kilka tysięcy złotych PC. Ja niedługo zrobię kolejne podejście i włączę sobie tą betę, mam tylko nadzieję że zagram płynnie i bez lagów.
     
  20. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Ja sobie chyba nie zagram gdy wchodzę w tryb multi to pisze "unknow error" a potem cały czas się ładuje i nie może załadować ;/ wie ktoś może co zrobić? mam otwartą konfiguracje NAT
     
  21. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dużo bugów no i lagi. Jednak dźwięki broni są świetne, choć czasami dziwnie brzmią (zapewne niedopracowanie). W porównaniu do BC2 bardzo słabo rzuca się granatami. Tak jak wspomniał K0TAKU lepiej się strzela. Wydaję mi się, że łatwiej zabić aniżeli w BC2.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum