1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Beta BF3 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MarcinekZ, Wrzesień 30, 2011.

  1. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Witam!
    Otoż gram w bete bf3 i odblokowalem bron M16A4 i gralem nia troche, a w nastepnej rundzie juz jej nie ma w menu wyboru broni. Co zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    bo w następnej rundzie jesteś po przeciwnej stronie, gdzie bronie są inne do wyboru.
     
  4. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Niestety nie o to chodzi, poza tym bronie nie zależą od strony. Grałem już 4 rundy dzis i ciagle nie ma tej broni

    EDIT: A jednak Chris Von D miał racje, dziękuję
     
  5. servanor

    servanor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak zrobiliscie, ze moze cie grac? Mi w ogole nie chce sie polaczyc z battleglog. Na xboxie pisze, ze mam wejsc w przegladarce na battlelog.battlefield.com a jak whcodze i chce sie zalogowac na moje konto to mam komunikat "Your account is not allowed to login" do origin loguje sie dobrze.
     
  6. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    A masz zsynchronizowane konto Origin z battlelog? Ja pamietam ze jak pierwszy raz grałem w Bete to nie musiałem sie logowac do Battlelog albo Origin, tylko od razu po włączeniu bety bez logowania mogłem grać
     
  7. servanor

    servanor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie widze nigdzie, gdzie moglbym to zsynchronizowac. W ustawieniach origin nie widze gdzie moglbym dodac tag z xbox live.. jedynie co jest to dodanie jakiejs gry do "kolekcji"
     
  8. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Origin to sklep raczej na PC. Ja jak się zalogowałem do battlelog kontem EA (ale nie Origin, nie korzystałem jeszcze z niego), które również ma ten sam adres e-mail co moje konto z XBL to wyświetliło mi mój profil i klikąłem go, wtedy się zsynchronizowało. Spróbuj założyć nowe konto, najlepiej na ten sam adres co XBL
     
Wczytywanie...

Poleć forum