1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BETA Dashboard 2.0.12416

Temat na forum 'Inne' rozpoczęty przez Gsm Liberty, Wrzesień 15, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Premium
    Kod:
    http://www.fileserve.com/file/4SJeafV
    
    Kod:
    http://rapidshare.com/files/419146365/XBOX360_-_2.0.12416.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Wszystko działa jak należy. Teraz tylko nie logować się do Live ;)
     
  4. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    O co chodzi z błędem 3127-0000-3080-0300-807B -0194.
    Można grać na live z nowym dashem ?
    Bo znajomy teraz mi płacze że nie da się grać na multi.
    Można zrobić downgrade
     
  5. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ten wgrałem w dniu "premiery". Chodzi do dzis na LT 1.0. v12583? sprawdza firmware napędu?
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Testował ktoś AC B i NFS na tym dash'u z LT 1.1 na Lite On'ie ?
     
  7. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    **** nic nie dało. Dalej Assassin i NFS nie odpala.
     
  8. dragowwl

    dragowwl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nagrać na DVD ściągnięty z linku nowy dash? stworzyć jakiś konkretny folder? xbox nie chce mi odczytać płyty z nagranym dashem
     
  9. C3LIN

    C3LIN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.Ś miasto wybornego piwka heh
    Posiadam Xclocka Jaspera ( 2009-07-21) na Liteon z ixtreme 1.6 zaktualizowałem dasha do bety następnie do najnowszego z obsługą Online i gry z AP 25 nie odpalają. Pożyczyłem od kumpla starszy model konsoli ze względu na Assasina i o dziwo po aktualizacji dasha u niego odpalam AC B Fable 3 i NFS HP :) Ma X`a bez wyjścia HDMI czyli już leciwy sprzęt (2006-12-16) nie wiem jaki napęd tym bardziej że ostatnio wymieniał na nowy i jaka przeróbka, w każdym bądź razie sprawdza się hipoteza że AP 25 można odpalać na napędach które nie mają obsługi tego zabezpieczenia. PZDR
     
  10. maksiu194

    maksiu194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm.. napęd to prawdopodobnie hitachi ale nie jestem pewien :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum