1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

(Bez)przewodowy kontroler

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ajak03, Kwiecień 1, 2010.

  1. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    1. Czy jest do kupienia jakiś specjalny kabel który łączył by kontrolera bezprzewodowego z xbox (tworząc go przewodowym)?
    2. Mam przewodowy (USB) kontroler nieoryginalny firmy [atech] da się go połączyć z X'em żeby działał?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    1. nie ma takiego kabla
    2. podłącz i sprawdź :)


    kabel play&charge służy tylko do ładowania akumulatorów ,lub może zasilać pada bez akumulatorów ,ale łączność pada z xboxem cały czas jest bezprzewodowa !!!
     
  4. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co do...
    1. Kabel PLAY & CHARGE do pada bezprzewodowego i pad działa jako przewodowy (jeżeli masz non-stop podłączonego, ja tak miałem bo akumulatorek mi siadł)
    2. Nie wiem czy jakikolwiek inny (nieoryginalny) pad działa z X'em (nie mam pojęcia)
     
  5. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Coś czarno widzę działanie innego kontrolera na iksie.
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    1.Nie ma takiego kabelka
    2.Chyba nie ma takiej mozliwosci. (95%)
     
  7. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    szkoda bo na konkurencyjnej ps3 da się nieoryginalnego pada podłączyć ....
     
  8. Shady92

    Shady92 Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ktoś ma lub jakiś kolega pada M$ to podłączcie, zobaczymy czy działa.
     
  9. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
  10. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sorki, ale można podłączyć kablem PLAY & CHARGE i działa bo miałem tak.
     
  11. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Pad dalej działa jako bezprzewodowy! Kabelek o którym piszesz służy tylko i wyłącznie do dostarczania zasilania do pada w przypadku słabych akumulatorków bądź ich braku. Parę postów wyżej już o tym pisał Quazimodo ;)
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiec nie bedzie dzialal z PC.
     
  13. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra, ale chyba użytkownik ajak03 nie napisał, iż chce do PC tylko z X'em podłączyć.
    Więc napisałem, że kabel PLAY & CHARGE może być, bo mam tak samo.
    I podkreślam: DZIAŁA! (albo mam wtedy X'a z lewej fabryki).
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    co nie zmienia faktu ze tym kablem sie tylko laduje a z konsola dalej laczy bezprzewodowo.
     
  15. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to miales problem z zasilaniem.
     
  17. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To możliwe. Sorki wtedy za wprowadzenie w błąd w takim razie.
     
  18. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Da sie podlaczyc nie oryginalnego pada ale musisz miec taka specjalna rpzejsciowke ona kosztuje z 200 zl, ale dzieki niej podlaczysz wszysto, nawet myszke.
     
Wczytywanie...

Poleć forum