1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bezmyslne aktualizowanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukaszb10, Czerwiec 22, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lukaszb10

    lukaszb10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Od dłuższego czasu mam już konsole Xbox 360 Premium z 2008.07.19 z iXetreme 1.51 napędem lite on
    Jakiś rok temu mnie zbanowali i od tamtej pory nie podłączałem jej do neta
    Chcąc grac w najnowsze gry cały czas aktualizowałem dash e przez pendrive [kilka razy wyskoczył E71 ale po resecie było ok] ostatnią grą jaka mi działała był crysis 2 przed którym wgrałem dasha 2.0.12625.0
    No i się zaczęło wszystkie gry w deseń CoDa przestały mi działać przestraszony sformatowałem wszystkie nośniki i teraz nawet Crysis nie odpala .Ale pokapowałem się o tym dopiero gry chciałem odpalić halo REACH
    I tu mam pytanie czy można moją konsole zaktualizować do Lt+ lub poczynić inne czary by odpalić HALO by nie trzeba było wyciągać stacji dysków[środek komputera to dla mnie czarna magia ] a jeśli się nie da to możne polecicie mi kogoś z okolic RZESZOWA kto mógłby mi ją zaktualizować ??????
    DODAM ZE W PRZYSZŁOŚCI NIE ZAMIERZAM GRAC ONLINE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    1 - Musisz wgrać nowsze LT+ 1.9
    2 - Lepiej oddaj komuś, żeby to zrobił. Bez rozbierania konsoli się nie obędzie...
    PS. Szukaj w dziale Giełda - Usługi...
    3 - Po przerobieniu X'a będziesz musiał ponownie wypalić płyty z odpowiednimi patchami.
    4 - Na zbanowanej konsoli już się nie połączysz z XBL. LoL

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  4. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Lt+ i jak wkładam grę to prosi o aktualizacje co mam z tym zrobić?
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jaki dash i jaka gra?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a co za roznica skoro zadna gra nie ma nowego update który kasuje flash.....wgrywaj.....jak bedziesz miał czarny ekran to znaczy że nie dograne patche...abgx i już
     
  7. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zastanawiałem się czy opłaca się wgrać lt+ 1.9 mam v1.1? Jestem trochę laikiem w tych sprawach wiec nie wiem za bardzo:p
     
  8. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak chcesz śmigać na xbl to rób update i wgrywaj 1.9, jeśli nie to wstrzymaj się do czasu jak np. gry będa wymagać nowego dasha.
     
  9. mietafix

    mietafix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2008
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli grasz na live to tak, w przeciwnym wypadku chyba nie...
     
  10. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie chciałem grac na xbl ale obawiam się bana ;P
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Głupie gadanie...
    Jeśli będziesz sprawdzał kopie przed grą (SS v2) to ryzyko jest minimalne...
     
  12. Robinq

    Robinq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy wiadomo czy LT 1.9 to ostateczna (na tę chwilę) wersja flasha? Czy zaplanowana jest już wersja 2.0?
     
  13. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  14. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to się sprawdza kopie był bym wdzięczny za wyjaśnienia:)
     
  15. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    programem abgx i zwracaj uwagę SS Version
     
  16. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nic się nie zmieniło puki co.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum